Frankfurt’ta Konya ve Mevlana tanıtımı

Dünyanın en önemli organizasyonlarından birisi olan Uluslararası Frankfurt Kitap Fuarı’nda Konya'nın tanıtıldığı ve Mevlana temasının işlendiği stand ilgi görmeye devam ediyor.

Aralarında ülkemizin de bulunduğu 113 ülkeden 7 bin 272 yayınevi ve 400 bin kitabın sergilendiği fuarda Konya Büyükşehir Belediyesi yayınlarının yer aldığı stand büyük ilgi görüyor. Türkiye belediyelerini temsilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte dünyanın en önemli kitap fuarında yer alan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin standı, Mevlana Celaleddin Rumi’nin doğumunun 800. yıldönümü ve 2007 yılının UNESCO tarafından “Mevlana Yılı” ilan edilmiş olması sebebiyle büyük ilgi görüyor.

Konya ve Mevlana’yı her fırsatta yurtdışında tanıtma çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi’nin bu önemli organizasyona katılması, tanıtım açısından büyük önem arzediyor.

Her yıl bir ülkenin ana tema olarak konuk edildiği, 58. Uluslar arası Frankfurt Kitap Fuarı’nın 2008 yılı konuğu Türkiye olacak. 4 Ekim’de açılan fuar, 8 Ekim’de tamamlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Frankfurt’ta Konya ve Mevlana tanıtımı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!