Yalıhüyük’te karne sevinci

featured

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi ilçemiz Yalıhüyük'te de 2006-2007 öğretim yılı ilk döneminin sona ermesi ile birlikte öğrenciler karnelerini aldılar…

Merkez İlköğretim okulunda öğrencilere karneleri dağıtılırken okul müdürü Behçet Saday tarafından başarılı öğrencilere taktir ve teşekkür belgeleri verildi.

Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi dolayısı ile bilgi aldığımız Yalıhüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç: ''Öğrencilerimizin karneleri aslında bir yol haritasıdır. Öğrencilerin karnelerindeki notların dönem boyunca yaptığı çalışmaların tamamını yansıtmaktadır. Şayet başarısız dersleri var ise onlara olumlu yaklaşmalı, veliler olarak kendimizi de bu noktada sorgulamalıyız. Onlara güvenmeli, gelişimlerini takip ederek verimli çalışma ortamı sağlanmasını ve velilerin öğretmenlerle sürekli iletişim kurmalarını istiyoruz'' dedi.

Koç daha sonra verdiği bilgilerde de "Okul yöneticilerimizden aldığımız bilgilere göre okulumuzun başarı düzeyinin sevindiricidir" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç öğrencilere bu yarıyıl tatilinde öncelikle dönem yorgunluğunu çıkarmak için dinlenmelerini, kitap okumalarını söylerken sınavlara hazırlanmak için de tatilin bir fırsat olduğunu unutmama tavsiyesinde bulundu.

Haber: Fatih Atalay

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te karne sevinci

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!