Yalıhüyük’te vergi haftası kutlanıyor

featured

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemiz Yalıhüyük'te de vergi haftası kutlanıyor…

  

Ülke kalkınmasının vazgeçilmez unsuru olan vergiler, uygulanan bu vergi haftası ile daha anlaşılabilir bir şekilde vergi dairesi çalışanları tarafından tüm kamuoyuna verginin önemi anlatılıyor.

19-23 Şubat tarihleri arasında yılda bir kez olmak üzere  onsekizincisi  kutlanan Vergi haftası, Yalıhüyük ilçesinde de yankı buldu. Bugün itibari ile 63 vergi mükellefi bulunan ilçemizde, Mal Müdürlüğü'nce maaşı ödenen 55 kişi bulunuyor.

Yalıhüyük Mal müdürlüğü yetkililerince vergi haftası dolayısı ile mükellefler tek tek ziyaret edilerek verginin önemi hakkında bilgiler veriliyor. Daireye gelen vatandaşlara çikolata ikramında bulunuluyor. İlçenin belirli yerlerindeki ilan panolarına ve umuma açık yerlere asılan Gelirler İdaresi Başkanlığı'nca hazırlanan broşürler dağıtılıyor. Broşürlerde “Almadığınız her fiş ülkenizi değil başkalarını kalkındırır, fiş al vergini öde, kayıt dışı ekonomiye hayır, kalkınmaksa hedefimiz ödenmeli vergilerimiz, mutlu mükellef çağdaş idare gelişen Türkiye" sloganları ile verginin önemi anlatılıyor.

Mal Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilerde, ilçemizdeki İlköğretim okulundaki öğrencilere de vergi haftası dolayısı ile aydınlatıcı bilgiler verildiği kaydedildi.

Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te vergi haftası kutlanıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!