Kaymakam’dan Vergi Dairesi’ne iade-i ziyaret

Geçtiğimiz hafta kutlanan vergi haftası dolayısı ile Yalıhüyük Kaymakamı Zafer Öz'ü makamında ziyaret eden Yalıhüyük Mal Müdürlüğü'ne iade-i ziyaret gerçekleşti…

Image 

Yalıhüyük İlçesi Mal Müdürlüğü yetkilileri, geçtiğimiz hafta kutlanan vergi haftası dolayısı ile Yalıhüyük Kaymakamı Zafer Öz'ü makamında ziyaret etmişti. Bugün de İlçe Kaymakamı Zafer Öz Mal Müdürlüğü'ne gelerek iadeyi ziyarette bulundu.

Yalıhüyük Mal Müdür Vekili Hasan Altınkaynak, İlçe Kaymakamı Sayın Zafer Öz'ün ziyaretinden dolayı onur duyduklarını söyledi. Alınkaynak daha sonra  çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: "İlçe Mal Müdürlüğü olarak mükelleflerle aralarında hiçbir sorunumuz yoktur. Bu yıl ödenen vergi oranında artış olup, bunu da mükelleflerle aramızdaki iyi diyologdan kaynaklanmaktadır. Konya Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Harun Kaynak, bizlere bir de teşekkür mesajı gönderdi" dedi. Mesajda "Basit usul mükelleflerine yönelik olarak 2007 yılı şubat ayı genel beyan döneminde daireniz mükellefler matrahında %50,81 ve Tahakkuk eden vergilerinde %11,07 genel artış yaşanmış olması dolayısı ile sizi ve personelinizi kutlar, daha üstün başarıların gelir ve kurumlar vergisi  genel dönemlerinde de göstermenizi temenni ediyorum." şeklinde gelen mesajı da Kaymakam Bey ile paylaştığını söyledi.

Yalıhüyük Kaymakamı Zafer Öz de "Üst kurumunuzdan böyle bir tebrik mesajı aldığınızdan dolayı  sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kaymakam’dan Vergi Dairesi’ne iade-i ziyaret

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!