Cinnet ölüm getirdi

Seydişehir Alaylar 2 Mahallesi'nde bir apartman dairesinde meydana gelen aile içi tartışmada Ümit T (40) bıçaklanarak hayatını kaybetti…

Image 

Edinilen bilgilerde Alaylar 2 mahallesinde geçim sıkıntısı çektiği bildirilen bir yaşında çocuklu çift, henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı çıkan tartışma sonucunda İ.T. (37) eşi Ümit T. 'yi bıçak darbeleriyle öldürdüğü iddia edildi.

Hayatını kaybeden Ümit T. morga kaldırılırken eşi İ.T.,sorgulanmak üzere göz altına alındı. Komşuları Ümit T. nin sık sık alkol aldığını ve zaman zaman kavga ettiklerini kaydettiler.

Kentte asayiş artık masaya yatırılmalı

Ülke genelinde yaşanan, yöremizde de sık sık yansımaları görülen, ölçüsü kaçmış serseriliğin, yasa tanımazlığın, hukukla ve devletle baş kaldırırcasına alay edişin birer örneğidir bu olay. Gün geçmiyor ki cinayetler, yaralamalar, kazalar, sebebi bir hiç yüzünden çıkan üzücü kavgalar vatandaşlarımızda psikolojik bozuntuya yol açıyor. Yöneticilerimize büyük görevler düşüyor. Kentlerimizde dibi çıkan asayiş sorununun masaya yatırılması açısından son derece önem arz ediyor bu olay. Geç kalınmadan sosyal olayların önüne geçilmesi gerekmektedir.

Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Cinnet ölüm getirdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!