Kızılay Düğün Salonu açıldı

Kızılay Düğün Salonu Seydişehir Yeni Otogar civarında hizmete girdi…

Image

Mülkiyeti Kızılay Seydişehir Şubesi’ne ait olan binayı 5,750 YTL bedelle kiralayan Günsa Limidet Şirketi, binanın ikinci katını düğün salonu olarak düzenledi. Toplam alanı 1300 metrekare, net kullanım alanı 956 metrekare olan düğün salonu, 1000 kişilik kapasitesi ile İlçenin en büyük ve teknolojik donanımları ile en lüks düğün salonu olma özelliğini taşıyor.

Günsa LTD ŞTİ. Sahibi İbrahim Gündüz, Mustafa Sarıkamış ve Tuğba Gündüz, Düğün Salonun açılışı ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptılar. Firma adına konuşan İbrahim Gündüz Şöyle dedi: "Seydişehir'de eksikliğini gördüğümüz, Seydişehir’e yakışan geniş ve üst düzey hizmet alınabilen son teknolojinin kullanıldığı bu binayı sizlere tanıtmak ve hizmet verebilmenin gururunu yaşıyoruz. Binamız da gençlerimizin en mutlu gününde en üst düzey hizmet verebilmek için her şeyi düşündük. 1000 kişi kapasiteli düğün salonumuzda lazer ışıklar, lazerli animasyonlar, takip ışığı, Sine vizyon, gösterimi 6 güvenlik kamerası tepe ve değişik açılardan düğün çekimi teknolojik araçlar kullanıyoruz. Evlenecek çiftimiz için kuaför, müzikli düğünler için piyanist Dursun ve Coşkun ile sanatçılarımızın yanısıra, isteğe bağlı olarak İlahi grubu ney eşliğinde semazenler olmak üzere hizmetler sunuyoruz. Ayrıca Düğün pastası, içecek ve yemek çeşitleri ile de misafirlerimize layık hizmetler verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.

Konya’da ve diğer bölgelerde geniş çaplı araştırmalar yaparak salonu dizayn ettiklerini söyleyen Gündüz, salonlarında ilk düğünü Kutun ailesinden Mustafa Kutun’un düğün merasimi ile yapacaklarını söyledi.

Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kızılay Düğün Salonu açıldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!