Güzel Ali’m kınalı kuzum

featured

İlçemizde yaşayan ve büyükbaş hayvan besiciliği yapan Er Ailesi, evlerinde yetiştirdikleri hayvanlarına gurbette bulunan çocuklarının ismi ile sesleniyorlar…

Beş çocuk sahibi Mehmet ve Müşerref Er çifti Almanya'da bulunan oğulları Ali, Manavgat’ta olan hemşire kızları Fatma, yine Manavgat'ta yaşayan kızları Ayşegül, Alanya'da yaşayan kızları Hülya ve yanlarında yaşayan kızları Pınar’ın isimlerini evlerinde besledikleri hayvanlara verip, onlara bu isimlerle sesleniyorlar.

  

Bir yıldır görmedikleri çocuklarını çok özlediğini belirten anne Müşerref Er, çocuklarının hasretini gidermek için yetiştirdikleri hayvanlara çocuklarının ismi ile çağırdıklarını söyledi. Müşerref Er konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: ”Beş çocuğum var ve bunların dört tanesi gurbette yaşıyor. Onlara olan sevgim çok büyük, hasretlerine dayanamıyorum. Kendimi, ancak böyle çocuklarımın yerine koyduğum hayvanlarıma adlarını vererek avutuyorum” dedi. Özellikle oğlu Ali'nin adını verdiği küçük danayı süsleyen anne Müşerref Er, küçük danaya "güzel Ali'm kınalı kuzum" diye sesleniyor.
   
Haber: Fatih ATALAY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Güzel Ali’m kınalı kuzum

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!