Alüminyum’dan tiyatro gecesi

featured

Alüminyum İlköğretim Okulu öğrencilerinin sahnelediği müzikalli tiyatro gösterisi izleyicilerin beğenisini kazandı…

Seydişehir Belediye Düğün Salonu’nda Alüminyum İlköğretim Okulu’nun düzenlediği Turgut Özakman‘ın "Ah şu gençler" adlı oyunu sahnelendi. Okulun Türkçe öğretmeni Emine Acıyan’ın yönetmenliğinde ve Alüminyum İlköğretim Okulu 6. Ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan 25 kişilik tiyatro grubu sahneledikleri oyunla izleyicilerden büyük alkış aldı.
     
Alüminyum İlköğretim Müdürü Hüseyin Kara, okulun düzenlemiş olduğu tiyatro oyunu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde, amaçlarının yeni yetişen gençlerin handikaplarını gülerek velilere aktarmak olduğunu söyledi. Tiyatro grubu öğrencilerinin bu oyunu Türkçe Öğretmeni Emine Acıyan ın gözetiminde sene başından buyana çalışarak ve öğrencilerin severek böyle bir başarıyı yakalamış olmasından çok mutlu olduğunu belirtti. Okul müdürü Kara daha sonra verdiği bilgilerde ‘Öğrencilerimizin sahnelediği bu tiyatro oyunu yıl sonu etkinliğimiz olduğu kadar benim için de ayrı bir önemi var. Bu yıl sonunda emekliye ayrılacağım. Benim içinde bir veda gecesi anlamı taşıyor’ dedi.
   
İki bölümden oluşan "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyunun sonunda öğrencilerin sahnede gösterdiği üstün performanstan dolayı salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Haber: Fatih ATALAY

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Alüminyum’dan tiyatro gecesi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!