Yalıhüyük’e iki dev proje

featured

Yalıhüyük’te uygulanacak iki dev proje halk toplantısı ile tanıtıldı…

 

Yalıhüyük Kaymakamlığı bünyesinde başta Yalıhüyük Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’ın katkılarıyla ve İlçe Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın maddi desteği, İlçe Tarım Müdürlüğü'nün hazırladığı proje olan Saanen keçiciliği projesi ve bodur elma yetiştiriciliği projesi, Belediye Düğün Salonu'nda slayt eşliğinde vatandaşlara tüm teknikleri ile birlikte tanıtıldı.
       
Toplantıya İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak, Belediye Başkanı Hasan Yiğit, İlçe sağlık Kurulu Başkanı Erol Eren İlçe Tarım müdürü Mustafa Suluçay ve İlçe tarıma bağlı Ziraat mühendisi Faruk Güngör, Veteriner Hekim Hasan Zorlu ve Yalıhüyük halkı katıldı.

Toplantıda proje tanıtımı yapılmadan önce İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak toplantıya katılanlara hitaben bir konuşma yaptı. Öztoprak Konuşmasında projede amaçlarının, Yalıhüyük’te ekonomik açıdan zor durumda olan insanların gelir seviyesini yükseltmek için İlçe tarımın teknik olarak desteği, İlçe Sosyal dayanışma ve Yardımlaşma Vakfının’da maddi desteği ile hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Hasan Yiğit de konuşmasında İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak’a bu hazırlamış oldukları projeler için çok teşekkür ettiğini belirtti. Yiğit Konuşmasında: "Vatandaşa balık yemeyi değil balık tutmayı öğretmemiz gerekir" dedi. Toplantı projelerin tanıtımı ve slayt gösterileri ile sona erdi.
   
Bu giriş bilgilerini verdikten sonra iki ayrı proje olan Saanen Keçiciliği projesini siz değerli okuyucularımızın bilgisine iki bölümde sunuyoruz.

Haber:Fatih Atalay

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’e iki dev proje

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!