Av sezonu başlıyor

Avcılar Atıcılar Kulübü Derneği Başkan Ömer Sehtiyancı, 2007-2008 kara avcılığı sezonunun 18 Ağustos'ta başlayacağını ve av gruplarına göre 13 Ocak 2008'de sona ereceğini söyledi…

Image

Dernek Başkanı Ömer Sehtiyancı, İç Anadolu  Bölgesi’nde av günlerinin belirlendiğini belirterek: "Ava gidecek avcı arkadaşlarımızın derneğimizden avlanma pullarını alırken birlikte vereceğimiz M.A.K. Kararlarını ihtiva eden kitapçıkla ava gidecek bölgenin  av alan haritasından avlanabilecekleri bölgeleri öğrenebilirler" dedi.
               
Sehtiyancı, İç Anadolu  Bölgesi'ndeki avlanma tarihlerini de şöyle açıkladı: "Birinci grup av kuşlarımız olan bıldırcın ve üveyik avı 18 Ağustos'da başlayıp, 13 Ocak 2008'de sona erecektir. Avcıların sezon açılmadan hazırlıklarını yapmaları son güne bırakmamaları menfaatlerine olacaktır. Her türlü işlemler için derneğe müracaatlarında işlemleri dernekçe takip edilerek sonuçlandırılacak ve evrakları kendilerine teslim edilecektir" dedi.

Sehtiyancı, derneğe kayıtlı 400 sertifikalı avcının bulunduğunu kaydederek: "Evrakların tamamlanmadan ava gidilmesi yasaktır, avcılarımızın ceza almamaları için kanunlara uymalarını gerekir, 2007-2008 av sezonunda kendilerine rast gele diyoruz" diye konuştu.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Av sezonu başlıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!