Nürnberg Derneği’nden iade-i ziyaret

İzin sezonunun gelmesiyle birlikte Yalıhüyük'e gelen Nürnberg Derneği Başkanı Orhan Acar ve yöneticileri Belediye Başkanı Hasan Yiğit'i makamında ziyaret etti…

Image

Geçtiğimiz aylarda Almanya'nın Nürnberg kentinde Nürnberg Yalıhüyüklüler Derneği hizmet binası açılışına gelen Belediye başkanı Hasan Yigit'e iadeyi ziyarette bulunan Dernek Başkanı Orhan Acar ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi: "Sağolsun Başkanımız bizlerin davetini kırmayarak dernek hizmet binamızın açılışına katıldı. Bizde izin dolayası ile bulunduğumuz ilçemizde dernek adına bir iadeyi ziyaret yapmayı uygun gördük. Hem Almanya'daki hem de buradaki bu görüşmemizde kendilerine dernek ile ilgili olarak çalışmalarımız hakkında bilgi sunuyoruz. Yalıhüyük için neler yapılabilir noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Derneğin bu ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Hasan Yiğit de "Yalıhüyük dışında ve Avrupa da bulunan bu derneklerimize ayırım yapmadan hepsine sahip çıkacağız. Adlarından da anlaşıldığı üzere Yalıhüyük’e hizmet eden kim olursa olsun biz desteğe hazırız. Onun içindir ki hepsini Belediye Başkanı olarak kucaklıyorum saygı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Nürnberg Derneği’nden iade-i ziyaret

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!