Son nokta

Saygıdeğer okuyucularım bu haftaki köşe yazımı bu konulara ayırmak istemezdim doğrusu!
Dilimizin döndüğünce bildiğimiz kadarı ile hayata ve yaşadığımız yere pozitif bakarak yararlı bir birey olmayı hedefleyen bir insanım.

Şu mübarek Ramazan ayında nefislerin prangalandığı kötülüklerin bir kenara bırakılarak din kardeşliğinin pekiştiği yoksulu fakiri daha da çok düşündüğümüz on bir ayın sultanı ve sabır ayı olması dolayısı ile …

Bu mübarek ayın idraki içerisinde nefsime yenik düşmeden ama bazı gerçekleri de ortaya koymaktan çekinmeden anlatmak istiyorum. Sizlere anlatacağım konu bundan bir önceki köşe yazımda yani “Yalıhüyük’ün dernekleri halaylı”adlı köşe yazısı ile ayyuka çıkan bir tartışma ortamı ortaya atılmak istenmiştir.İlk başta belirteyim ki bu köşe yazısının tamamen arkasındayım.Yapılacak eleştirilere de saygı duyarım. Köşe yazımın yayınlandığı Yalıhüyük.com sitesinde eleştiri ve yorum bölümü açıktır. Buraya yorum ve eleştirilerini yazan kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

Evet, öncelikle bu köşe yazısında hiçbir derneğe hakaret veya aşağılayıcı bir kelime kullanılmamış hiçbir dernek ayrımı yapılmamış istek ve temenniden oluşan ifadelerdi. Bende biliyorum ki derneklerin Yalıhüyük için faydalı işler yaptığını yapmaya çalıştığını..

Benim kastım derneklerin bir araya gelmesi güç birliği yapması ve daha çok hizmet imkânına kavuşmasıdır. Yazımda örnekler verdim. Açık bir ifade ile de anlattığıma inanıyorum. Dernekler faaliyetini yurtdışında ya da ilçe dışında sürdürdüğü için bunların içyapılarını bilmemiz mümkün değildir. Dolayısı ile şu veya bu derneğin tarafı olmam söz konusu değildir. Ama Yalıhüyük ün menfaati için hangi dernek ya da dernekler olursa olsun onlarla olmaya devam edeceğim ve destek vereceğim.

Evet buraya kadar anlattıklarım bu işin açıklama bölümü..Bundan sonra ne oldu neler yazıldı ona bir bakalım.Suçlandığım birinci konu Yalıhüyüklü olmamam.Bu doğru Yalıhüyüklü değilim.Seydişehirliyim ve bununla da gurur duyuyorum.Yalıhüyük ü de seviyorum ve hizmet etmek için çalışıyorum.

Üyesi olduğum ve kardeş site diye ifade ettiğim Yalıhüyük.net sitesinde gezinirken birden bir yazı dikkatimi çekti.Bu yazıda adım geçiyordu .Rahatsız oldum .Çünkü Yalıhüyük nette bu konunun işlenmesi ilginçti.Tamam aynı yorum com da var ama orda okuyucumun eleştirme hakkı var.Ama benim yazım nette değil ki..

Tabi bende bu konuya bir açıklama getirmek için adımın geçtiği yazıya cevap hakkımı kullanmak istedim. Maalesef cevap hakkım yayınlanmadı. Neyse asıl vahim olaya geleyim dün gece yine nete girdim. Aman Allah ım oda ne birisi bizi bölücülükle suçluyor. Kod adı Hakim bakar mısın şöyle diyor seviye ve adap kuralarını aşarak beni ve arkadaşlarımı kastederek;

(BU KOYU RENKLİ YAZI YALİHUYUK.NET SİTESİNDEN ALINMIŞTIR)

4- BÖLÜCÜLER :
mecaz Bir topluluğu, birliği parçalama, bölme amacında olan, fesatçı,(lar) münafık,(lar):
Evet yukarida KONYALIKIZ in yazisina bu sitede veya baska yerlerde saldirmak isteyenlerin sözlük anlamini yazdim, fakat bu sifatlarin kimlere ait oldugunu ne yazikki ben KONYALIKIZ kadar cesur degilim isim telaffuz edemiyorum ama bu sinifin icine ayrirmaksizin Zengininide,Fakirinide,Hacisinida,Hocasinida,Memur unuda, Okumusunuda,Cahilinide,Akrabasinida,Makam mevkii sahibinide,YALIHÜYÜKLÜ OLMAYAN YALIHÜYÜKLÜLERI BÖLENINIDE almak gerektigine inaniyorum ki esit ve tarafsiz olabileyim.
Ben bazilari gibi Yalihüyük ün Memurlari !!! HALAYLI !!! yok efendim dernekler adam gibi calismiyor,isimlerini silsinler seklinde tarafli degil tarafsiz olarak bakiyor ve son olarak sunu söylüyorum:

Bir camianin isminin silinmesini istemek, o insanin karakterini,ve yukaridaki 4.bölümdeki aciklamaya ne kadar uygun birisi oldugunu kanitlar.
Unutmayalim ki, bir insanin fikri ne ise ,zikride o dur.
ve son olarak *** Tebrikler KONYALIKIZ Tebrikler ***
evet böyle yazıyordu bir bölümü yazının.

Hayatımda hiç bölücülük yapmadım. Askerliğimi Güneydoğu’da hain ve bölücülerle mücadeleyle geçirdim. Kucağımda şehit olan arkadaşım için ağladım. Ülkemi sevdim. Yücelmesi için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Vergimi ödedim. Ekmek yediğim yere hizmet ettim. Sevdim sevildim. Kim dir bilmiyorum bu hakim kisvesine bürünmüş zavallı ama şunu unutuyor. Bir yıl boyunca Yalihuyuk. nette benim bir çok haberim yayınlandı örnekmi hemen birkaç tanesini yazayım ;”Manici çavuş dayı, Yalıhüyük’te hatsanatı yaşatılıyor, suğla gölüne cansuyu, bölgenin en başarılı okulu, Yalıhüyük’te fakirlere iftar yemeği “evet bunlar Yalıhüyük net sitesinde gönüllü olarak yazılmış haberlerim bunların içindede varmıdır acaba bölücülük? yada ben bunları yazarken bölücü olarak görülmüyor muydum.Bunun cevabını yalihüyük net yöneticileri versin çünkü şayet bu hakim logolu şahsın bizleri bölücülükle suçlamasına zemin veren yer olduğu için.
Birde bu zavallı şunu unutuyor.Yalıhüyük net sitesi ile Yalıhüyük.com sitesi okuyucusu aynıdır. Yani Yalıhüyüklüdür.Birisi bunu söylesin lütfen aciz insana !!!

Sevdiğim ve saydığım değerli Yalıhüyüklü dostlarımı böyle konularla meşkul ettiğim için özür diler. Beni bölücülükle suçlayan arkadaşlarımıza çeşitli hakaretvari terbiye sınırlarını aşan bu cahil cesaretli insanın bu yazısı elbette yok sayılmayacak incelenmek üzere avukatlarımıza intikal ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Sevgi ve saygı tüm okuyucularımızı sevgi ve saygı ile selamlar hayırlı ramazanlar geçirmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum.

Fatih Atalay  fatih_atalay42@hotmail.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Son nokta

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!