23 bin kişi terörü lanetledi

featured

Konya'nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen, "Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet" yürüyüşünde terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ve Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin maketleri ateşe verildi.

Seydişehir Belediyesi, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve sendikaların ortaklaşa düzenlediği yürüyüş için binlerce kişi ilçe otogarı önünde toplandı. "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Kahrolsun PKK", "Hepimiz Mehmetiz PKK'ya Yeteriz", sloganları atan kalabalık, ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe başladı. Milli Egemenlik Caddesi boyunca yürüyen vatandaşlar, "Hepimiz Askeriz, Silah İsteriz", "Kürt-Türk Kardeştir PKK Kalleştir" yazılı dövizler taşıdı. Şehit aileleri ise evlatlarının fotoğrafları ile yürüyüşte yer aldı.

Seyyid Harun Bulvarı'nda toplanan kalabalık grup hep bir ağızdan terör örgütünü lanetledi. Mitingin sonunda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ve Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin maketleri ateşe verilerek yakıldı.

  

Haber: Kadriye KASAP  –  Mehmet LEVENTOĞLU

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
23 bin kişi terörü lanetledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!