Bir gün gelecek

Merhaba, bugün çok gündemde olan bir konudan bahsedeceğim …

Evet, sizinde tahmin ettiğiniz gibi vatanımızın bir avuç toprağı için, toprağa düşen canlardan ,yani şehitlerimizden bahsedeceğim.Son günlerde meydana gelen olaylarda Teröristlerin hain saldırısına uğrayarak,bir kör kurşuna hedef oldular. Ama o kurşun şehitlerimizden çok bize saplandı. Her şehidimizin şahadet şerbeti içişinde o kör kurşun  yüreğimize binlerce kez saplandı.

Ama günler geçecek ,aylar yıllar geçecek sonra ne mi olacak? Hiçbir şey  olmayacak yani hiç bir şey olmamış gibi eskiye dönülecek. Belki onların bu topraklar için şehit olduklarını unutuvereceğiz.

Ama onu unutmayacak olanlar var.

Mesela anası bacısı babası ,belkide küçük bir yetim var. 

Ama bu sefer eskiye dönmek yok. Hiçbir şey olmamış gibi devam edilmeyecek. O şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.Bir gün gelecek ve o bedel ağır bir şekilde ödenecek.

Belki canını verirken anasına göndereceği mektubu taşıyordu cebinde ama bilmiyordu ki içinde anacığım bir gün geleceğim yazıyordu. Belkide belkide anlamıştı. Şehit olacağını  anasından helallik bekliyordu. Anasına vasiyet ediyordu.Ana eğerki bana bir şey olursa arkada kalan yetimime iyi bak diyordu. Ya ana…  ana da oğlunu dört gözle bekliyordu. gelecek olan gün gelmişti. Ve o gün işte o gün ana oğluna kavuşmuştur.Ama oğluna değilde onun al bayrak lı tabutuna kavuşmuştur. Ama sen üzülme anam bir şehit verdin bin evlat kazandın. Sen ağlama anam.

Bir gün gelecek o gelmesi gereken gün gelecek ve şehidimizin o şerefli kanı yerde kalmayacak sen merak etme…

Seher Çetin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Bir gün gelecek

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!