Ali Akgül vefat etti

Konya’mızın yetiştirdiği saygın ve değerli gazeteci, Bozkırın Sesi haber portalı sahibi ve genel yayın yönetmeni Ali Akgül vefat etti…

Image

Gazeteci Ali Akgül tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Ali Akgül Konya’da yerel ve yaygın basın kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulunmuştu.

Ali Akgül için dün ilk tören Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendi. Ali Akgül’ün özgeçmişinin okunduğu ve arkadaşlarının duygularını dile getirdiği törene Konya Valisi Osman Aydın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Sabri Ak, Baro Başkanı Hasan Özen, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı. Burada okunan duadan sonra Ali Akgül’ün cenazesi Selimiye Camii’nde kılınan Cenaze Namazının ardından Üçler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Hakimiyet olarak Ali Akgül’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Ali Akgül Kimdir ?

1964’da Bozkır’da doğan Ali Akgül, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1981 yılında gazeteciliğe Anadolu’da Bugün gazetesinde başlayan Akgül, sırasıyla Yeni Meram, Hürriyet, Doğan Haber Ajansı, Finansal Forum ve Referans’ta çalıştı. Muhabirlik, foto muhabirliği, istihbarat şefliği ve haber müdürlüğü görevlerinde bulunan Akgül, 2000 yılında sağlık sorunları nedeniyle emekli oldu. Mesleki alanda bir çok ödül alan Akgül, Selçuk Üniversitesi Basın Müşavirliği’nde editör olarak görev yapıyordu. Akgül, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Kendisi ile site olarak zaman zaman ortak çalışma imkanı bulduğumuz Akgül’e Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı  diliyoruz…

Yalihuyuk.Com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ali Akgül vefat etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!