Yalıhüyük’te Polis göreve başladı

featured

Yalıhüyük'te kurulan Polis Emniyet Amirliği göreve başladı…

 

İçişleri Bakanlığı kararı ile polis teşkilatı bulunmayan ilçelere emniyet amirliğinin açılması kararı doğrultusunda Yalıhüyük'te kurulan İlçe Emniyet Amirliği, bugün itibarı ile resmi olarak göreve başladı.

Yalıhüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ile imzalanan bölge sorumluluk protokolü ile start alan ilçe emniyet amirliği, Komiser Ali Gürbunar amirliğinde beş polis memuru ile göreve başladı.

Yaklaşık iki aydır ilçe emniyet amirliği binası için çalışmaları yürüten polis, Bozkır Caddesi üzerinde bulunan ve Hükümet Konağı yanındaki Belediye'ye ait binayı kiralayarak tadilatını yaptıktan sonra hizmete açtı.

İlçe Emniyet Amirliği'nin hizmete girmesi ile ilgili olarak bilgi veren Komiser Ali Gürbunar:"İki buçuk aydır uğraş verğimiz bina tadilatını tamamladık. İlçe Jandarma Komutanlığı ile yapılan sorumluluk protokolü ile fiilen göreve başlamış bulunuyoruz. Zaten huzurlu olan İlçemizde bu huzurun devamı için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. İlçemizde 24 saat kesintisiz hizmet vereceğiz.

Polis Teşkilatı olarak sadece asayişde değil, vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını çözmek için elimizden ne geliyorsa çözmeye çalışacağız Aynı gün Ahırlı İlçesi'nde açılan Emniyet Amirliği teşkilatımıza amir olarak vekâlet ediyorum.

Hizmet binamızın tamamlanmasında bizlere yardımcı olan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Abid Öztoprak, Belediye Başkanı sayın Hasan Yiğit ve Yalıhüyük halkına teşekkür ederiz." şeklide konuştu. 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Polis göreve başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!