BTP Yalıhüyük’te miting düzenledi

featured

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Haydar Baş Yalıhüyük’e geldi…

 

 

 

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Haydar Baş, Genel Başkan Yardımcısı Ali  Gedik,İl başkanı Hasan Öztürk'ün yanı sıra İlçe  başkanları partililer ve halk katıldı.

 

 

 

 

Partililerin sloganları ile miting alanına gelen Baş konuşmasında: ”Yalıhüyük'e  ilk gelişim. Görüyorum ki buraya hizmet gelmemiş.”dedi. Memleketi yönetenlerin masaya  yumruk vurmayla bu işin olmadığını görmeleri gerektiğini belirten Baş: ”Türkiye'nin planı programı olan bir iradeye ihtiyacı var.Bu iradenin adresi Bağımsız Türkiye Partisidir…Burada halkımız karar vermelidir. Masaya yumruğunu vurana mı yoksa planı programı milli ekonomiyi benimsemiş iradeye mi oy vereceğinin kararını vermelidir. Milli ekonomi programının tezini hazırladım. Bu tez benim hayatımın tezidir, Türk milletinin kurtuluş reçetesidir. Hazırladığımız bu programı Amerikalı ekonomistler, Ruslar incelemiş hatta Rusya üç yıllık kalkınma planında benim tezimi almıştır. Bizim programımız öyle bir programdır ki Bağımsız Türkiye partisi iktidar olduğu zaman Türk lirası dünya parası olacaktır. Bizim programımız şu an dünyanın 45 ülkesinde uygulanmaya başladı. Bağımsız Türkiye partisinde 70 milyonu kardeş yapan işçisi çiftçisi, memuru, polisi askeri vatandaşı ile birlikte huzurlu mutlu yaşamanın çözümleri vardır.”dedi.

 

 

Yalıhüyük'te arazilerin daha verimli hale getirilmesi içinde plan ve programlarının olduğunu belirten Prof. Dr. Haydar Baş, partisinin aday gösterdiği Hasan Çetin için oy istedi.

 

 

Hasan Çetin’i başkan seçilmesi halinde partisinin programlarında bulunan projeleri uygulamaya sokacaklarını belirten Baş, miting konuşmasını “iş aş Haydar Baş” sloganları ile tamamladı.  

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
BTP Yalıhüyük’te miting düzenledi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!