Bozkır Belediye Başkanı’na Açık Mektup

Sayın Belediye Başkanım,

Öncelikle, iklimi sert, coğrafyası zor, bürokrasisi zayıf, sahip çıkanı olmayan, gün geçtikçe küçülen ve her şeye rağmen sevdamızın diğer adı; Bozkır’a başkan olmak zor olduğunu düşünüyor yeni görevinizde başarılar diliyorum.

Hangi meseleyi anlatarak başlayayım bilemiyorum. Futbol sahasının o çirkin tribünlerini yıkıp yerine yenisini yapmaya başlamışsınız öncelikle memnuniyetimi ifade ederek başlamak istiyorum.

Bir başka yer; Toki Evlerini incelemek için giderken villaları ve Toki Evleri arasında bulunan bakım hanenin önündeki yolu gördüm. İsterseniz konuyu biraz daha açayım. Toki evlerinin yapımcı firması inşaatı bitirmiş, çevre düzenleme yaparken önünden geçen Karacaardıç yolunun Toki Evleri cephesini boydan boya kilitli taş döşeyerek güzelleştirmiştir. Kısa bir süre sonra da Bozkır Belediyesi de villaların civarına kilitli taş döşemiştir. Ancak villalar ile Toki arasında bulunan bakım hanenin önünde yaklaşık olarak 60 bilemedin 80 metre kadar yol öylece pejmürde bir vaziyette bırakmıştır. İş oraya kadar gelmişse, o kadar yer bırakılmaz şartlar ne olursa olsun orası yapılmak zorundadır. Sadece bunlar değil kısacası her yaz tatilinde sokakların o çirkin görünüşüne artık son vermelisiniz.

Sayın Başkanım, seçim döneminde halka yapmayı duyurduğunuz vaatlerinizi unutmayınız o vaatleri masanızın tam karşısına bir yere asmanızı tavsiye ediyorum. Belki bu vesile ile unutmamanızı sağlar. Beş yıl boyunca hatırlar ve öbür seçimlerde kimse karşınıza geçip şunları vaat ettim hani ne yaptın diye sormaz. Buradan açıkça ilan ediyorum ben şahsım adına Allah ömür verirse beş yıl sonra yine bu köşeden bunun takipçisi olacağım Görev sürenizi tamamladıktan sonra, vaatlerinizden hangilerini yaptınız? Hangilerini yapamadığınız? İlgili konularda beş yıllık icraatlarınızdan oluşsan bir açıklama yapmanızı Türk Demokrasisi adına bekliyorum. Ona göre!..

Demokrasilerde serbest seçimler kadar seçildikten sonra şeffaf yönetimde bir o kadar önemlidir. Beş yıl boyunca yapacağınız projeniz ve icraatlarda kamuoyunu bilgilendirmeniz çok önemlidir. Görev süreniz boyunca belki yaptığınız ve yapmadığınız birçok konuda sizlere eleştiri yazılarımız olabilir şimdiden bu konuda anlayış bekliyorum.

Saygı ve hürmetlerimle arz ederim.

29.05.2009

Muammer TUNAHAN

www.muammertunahan.com 
muammertunahan@hotmail.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Bozkır Belediye Başkanı’na Açık Mektup

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!