Kursiyerler sertifikalarını aldı

featured

Yalıhüyük Halk Eğitim Müdürlüğü'nün açmış olduğu "Makine Nakış Kursu"nun sonunda başarılı kursiyerler sertifikalarını aldı…

Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda açılan sergiye İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak, Belediye Başkanı Celal Özmen ile daire amirleri ve halkımız katıldı.

Kurs öğretmeni Dilek Humaş’ın gözetiminde on beş kursiyerin katıldığı 702 saat süreyle yaklaşık yedi aydır devam eden "makine nakışları kursu" sona ererken kurs sonunda sergilenen el emeği göz nuru işlemeler ve nakışlar açılışa katılan davetlilerden tam not aldı.

Sergi açılışı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.  Makine Nakışları sergisinde açılış konuşmasını Yalıhüyük Halk Eğitim Müdürü Erkan Kaya yaptı.

Kaya konuşmasında: "Kültürel değerlerimize sahip çıkarak yöremiz insanının sosyal ve mesleki yönden gelişimini sağlayıp mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı, araştırmacı, katılımcı, paylaşan ve üreten insanlar yetiştirmek ilkesini kendisine şiar edinen müdürlüğümüz, eğitimlerini tamamlayamamış, kendini geliştirme ihtiyacı hisseden herkese, çağdaş, eğitim seviyesi yüksek, topluma faydalı, üretken, özgüvenini kazanmış, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutan, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi beceri ve donanıma sahip bireyler yetiştirme amacını gütmektedir.  

Bu amaçlarla Halk Eğitim Merkezimiz, 2008 – 2009 eğitim öğretim yılını ilçemiz eğitimi açısından daha da verimli hale getirmek üzere üzerine düşen görevleri yerine getirmek için gayret sarf etmiştir ve etmeye de devam edecektir." dedi.

Daha sonra makine nakış kurslarını başarı ile bitiren 15 kursiyere sertifikaları İlçe Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak, Belediye Başkanı Celal Özmen ve açılışa katılan daire amirleri tarafından verildi.

Kursiyerlerin 7 aylık çalışmalarının ürünü olan sergi davetlilerce ziyaret edilirken Serginin açılış kurdelesini Yalıhüyük Kaymakamı kesti.

Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda açılan serginin üç gün boyunca açık kalacağı ve Cuma günü mesai saati bitiminde sona ereceği kaydedildi. 

Haber: Fatih Atalay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kursiyerler sertifikalarını aldı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!