Atölyelerinde renkli parke üretiyorlar

featured

 

Peyzaj malzemeleri ve beton elemanları çeşitleri ile kendinden söz ettiriyor.

 

Konya-Antalya yolu üzerindeki atölyesinde ürettiği beton elemanları ve peyzaj malzemeleri çeşitleri ile inşaatçıların ilk tercih yeri olarak dikkatleri üzerine çekiyor.
Hüseyin Güney ve Utku Güney’e ait beton elemanları atölyesinde günlük 100m2 beton parke ve bordür üretimi yapılıyor.
Güney Beton elamanları sahibi Hüseyin Güney Atölyesinde ürettiği peyzaj malzemeleri beton bordür ve parke taşları ile park ve bahçeleri güzelleştirdiklerini söyledi. Güney;’İmalat işini beş yıldır yapmaktayım. Atölyemizde beton direk, beton parke dekoratif bordür, çim taşı ve peyzaj malzemeleri olmak üzere üretim yapıyoruz. Ürettiğimiz beton malzemelerinde her çeşit ve her renk dekokarif malzemeler mevcut. Seydişehir’de evlerin bahçelerine peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. İmalatımızı gören çevreler bizi tercih ediyorlar.
Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır gibi ilçelerde montaj dahil peyzaj ve beton elemanları ürünlerimizin montajını yapıyoruz. 0332 582 68 53–0542 67 00 301 numaralı telefonlarla müşterilerimiz bize ulaşabilir.’dedi.
İmalat atölyesinde ürettiği Beton elemanlarının ve peyzaj malzemelerinin kalitesinin üst düzey olduğunu söyleyen Hüseyin Güney hedeflerinin kapasiteyi artırarak bölgeye daha fazla hizmet olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Atölyelerinde renkli parke üretiyorlar

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!