19 Mayısı coşku ile kutladık

featured

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Yalıhüyük’te coşkuyla kutlandı.

 

 

 

Protokolün Hükümet Konağı önünde Atatürk anıtına çelenk koyması ile başlayan program törenin yapılacağı Merkez İlköğretim Okulu bahçesinde devam etti.
Gösteri yapacak okulların yerlerini alması ve halkın katılımı ile başlayan törende İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, İlçe Garnizon komutanı Murat Sağıt ve Belediye Başkanı Celal Özmen, halkın ve öğrencilerini bayramını kutladı.
19 Mayıs bayramı açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Koç yaptı.Koç Konuşmasında;’ 19 Mayıs Ulus egemenliğine dayanan tam bağımsız yeni bir ‘Türk Devleti” kurma kararının alındığı tarihtir. Kısacası Türk Ulusunun doğum günüdür. 19 Mayıs tarihin akışını değiştirerek tutsaklığı reddeden uluslara önderlik eden bir anlayıştır. ‘’dedi.
Öğrencilerin hazırladığı şiirler ve Çok Programlı Lisesinin sergilediği 19 Mayıs hareketleri beğeni topladı.

 

Yalıhüyük Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu Voleybol turnuvası İlçe Emniyet ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımlarının karşlaşması sonucu maçı 2-1 lik setlerle alan İçe milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımı kazandı. Maçın ardından bayram alanında kupayı Kaymakam Muharrem Eligül verdi. Kupa merasiminde konuşan Eligül;’Turnuvamıza katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çekişmeli bir müsabaka oldu. Bu turnuvadan şampiyon olarak çıkan Milli Eğitim müdürlüğü voleybol takımını kutlar organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Çok Programlı Lisesi folklor ekibinin sergilediği birbirinden güzel halk oyunları bayram alanını dolduranlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Bando takımının eşliğinde okulların resmi geçidinin ardından bayram sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
19 Mayısı coşku ile kutladık

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!