Tüfekçi Referandum için evet desteği istedi

featured

 

Referandum çalışmaları kapsamında Yalıhüyük e gelen Konya Milletvekili Harun Tüfekçi Cumhuriyet meydanında halka hitap etti.

 

Toplantıya Konya Ak Parti Milletvekili Harun Tüfkçi’nin yanı sıra İl yöneticisi ve ilçe sorumlusu Hasan Derviş Mıhoğlu, İl yöneticileri Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, Ak Parti İlçe başkanı Bülent Tekin ve halk katıldı.
Tüfekçi referandum ile ilgili olarak hazırladıkları broşürde neden evet verilmesi gerektiğini 40 maddede topladıklarını belirterek başladığı konuşmasında; Siyasi düşüncesi ne olursa olsun halkın bu referanduma evet demesi gerektiğini belirterek;”Bu referandumu CHP veya MHP yapsa evet derdim. Seçim ayrı halk oylaması ayrı şeyler. Sonuç ne çıkarsa çıksın halkın vereceği karara saygılıyız. Diyorlar ki anayasa değişikliği yapılsın ama bunu Ak Parti yapmasın deniyor. Bunun adı kıskançlıktır. Hâkim ve savcılar yasasını değiştirelim yargının itibarını yükseltelim. Bundan sonra ikide bir parti kapatılmasın.”diye konuştu. Referanduma evet oyu için destek isteyen Tüfekçi Yalıhüyük’te çiftçileri ve esnafları tek tek ziyaret ederek referandum için evet desteği istedi.

 

Daha sonra Suğla ovası cazibeli sulama proje kapsamında çalışmalarını yürüten firma yetkililerini şantiyelerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında Şantiye şefi Erdil Erdinç’ten bilgi alan Tüfekçi firma yetkililerine teşekkür ederek başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Tüfekçi Referandum için evet desteği istedi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!