Yalıhüyük’ten Pakistan’a yardım

Pakistan için Yalıhüyük halkı yek yürek oldu. Çiftçi buğdayını, vatandaş ise nakit yardım da bulunuyor. Ramazan ayı içinde gelen bu felakette insanlık dramı yaşanırken Kardeş ülkenin acısını paylaşan yine Türkiye oldu.

Son 80 yılın en büyük felaketini yaşayan Pakistan’da can kayıpları ve bilânçonun gitgide arttığını televizyonlardan izliyoruz.
Son yapılan açıklamalara göre Ülkede 2 bin e yakın insanın öldüğü belirtiliyor. Suların 875 binden fazla evi ve Ülkenin can damarı binlerce hektarlık tarım arazisini yuttuğu Pakistan’da 20 milyon insan sel mağduru oldu.
Kurtuluş Savaşı’nda kollarındaki bilezikleri çıkarıp Türk halkına gönderen kardeş ülke Pakistan halkı, sel nedeniyle; canlarını, evlerini, hayvanlarını ve topraklarını kaybetti. Pakistan şimdi kaybettiklerine ağlıyor. Kardeş ülkenin vefakâr halkı Ramazan ikliminin yaşandığı şu günlerde Türk halkından yardım bekliyor.
Bütün bu çerçevede Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemiz Yalıhüyük’te 6-7 ton buğday ve  yaklaşık 15 bin TL para  toplanarak banka  hesaplarına  yatırıldı. Banka hesap numaralarına birçok gurbetçi Yalıhüyüklü yardımda bulundu. Allah yadım edenlere yardım etsin.
Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar Tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini niyaz ederim.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’ten Pakistan’a yardım

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!