Ahlaki erozyondan kurtulmalıyız

Her geçen gün daha da artan cinayet, gasp darp, hırsızlık, fuhuş ahlak erozyonu Türk toplumunu nereye götürdüğünün farkına varıyor muyuz?

Son yıllarda Gazete dergi sayfalarında televizyon dizlerinde, düğünlerde normal hayatta gördüklerimiz Müslüman Türk halkının ahlaki değerlerden kopmasını iyiden iyiye hızlandırıyor.

Eskilerde bu değerler, ananeler gelenek ve görenekler dini vecibelerimizle örtüşür meydana gelen olayların sayısı az olması ile hırsızlık, fuhuş, gasp darp gibi olaylara müsebbip kişiler toplum tarafından dışlanırdı.

Gün geçtikçe bu ahlaki değerler yok oluyor görülen olumsuzluklar sanki toplum tarafından normalmiş gibi tepkisiz kalıyor.

Televizyonlarda gazetelerde okuduğumuz gördüğümüz fuhuş, kapkaç, gasp darp haberleri birde baktık ki yanı başımızda zuhur ediverdi.
Geçtiğimiz gün emniyet birimlerinin Seydişehir, Beyşehir ve birkaç ilde gerçekleştirdiği fuhuş operasyonlarında fuhuş tan gözaltılar oldu.

Buradan Başta Konya Emniyet müdürlüğünü, Seydişehir emniyet mensuplarını en yüksekten en alt kademeye kadar tüm birimlerini başarılı operasyonlarından dolayı kutluyorum.

Seydişehir’de ve Komşu İlçe Beyşehir’de emniyet birimlerince fuhuşa karşı vurulan bu darbe umarım Tüm ülke genelinde devam eder.
Özellikle yabancı uyruklu kadınların sürüklediği bu ahlak dışı yaşam, yapılan böyle önemli operasyonlarla son bulur.

İslam dininin de yedi büyük günahtan biri olan fuhuş, soyu temiz, özü temiz, dini temiz Türk Milletinin kâbusu ve virüsü olmaktan kurtulur.

Fuhuş bombardımanının altında olduğumuz bu çağda, toplum olarak kurtulmak için aile hayatını ahlaki değerlerimize ve dini vecibelerimize sıkı sıkıya sarılmayla mümkün olsa gerek diye düşünüyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Ahlaki erozyondan kurtulmalıyız

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!