İHH Ahırlı belediyesini ziyaret etti

featured

 

Seydişehir İHH İnsani Yardım Vakfı ve (Ayder) Konya Anadolu İnsani Yardım Derneği Seydişehir Gönüllüleri, Eğitim-Bir Sen Ahırlı İlçe Temsilcisi İbrahim ÇETİN ile birlikte Ahırlı belediye başkanı ve Atatürk İ.Ö.O. müdürü ile görüştüler.

Ziyaretlerinde Ahırlı Belediye Başkan’ı Abdulkadir YİĞİT ile yapılabilecek sosyal faaliyetler ve eğitim çalışmaları üzerine görüştüler. Ahırlı ilçesi için düşündükleri organizasyonları ve çalışmaları anlatan gönüllülerin ardından, Eğitim-Bir Sen Ahırlı İlçe Temsilcisi İbrahim ÇETİN ilçenin eğitim sorunlarını ve yapılması gerekenleri belirleme hususundaki hassasiyetlerini belirtti. Belediye başkanı ile görüşmelerinin ardından ilçede bulunan Atatürk İ.Ö.O. müdürü Emin DOĞAN ile Ahırlı ilçesinin eğitim sorunları üzerin durdular ve yapılması gerekenler hakkında görüşlerini bildirdiler.

Eğitim-Bir Sen Ahırlı İlçe Temsilcisi İbrahim ÇETİN: “Sendikamız yalnızca bir meslek örgütü olarak değil, ülkemizin her türlü eğitim sorunuyla ilgilenen ve bu yönde çalışmalar yürüten yanıyla da ön plana çıkmaktadır. Bu doğrultuda ilçemizin eğitim problemlerini çözmek amacı ile çalışmalar yapıyoruz. Yardım gönüllüsü arkadaşlar ile bir araya geldik, ilçemizin belediye başkanı ve Atatürk İ.Ö.O. müdürümüz ile görüştük. Görüşmelerimizin çok verimli geçtiğine inanıyorum, daha önce Akkise beldesinde gönlü arkadaşlar ile çalışmalar yapmıştık, belde belediyemiz bize her konuda yardımcı olmuştu” dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Seydişehir Temsilcisi Murat Taşğın: “Seydişehir’in çevresindeki köy ve kasabaların eğitim problemleri ile yakından ilgileniyoruz. Biz toplumumuzun yararına olacak her hususta bütün sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine hazırız, bu çerçevede eğitimci arkadaşlar ile bir çok kez ortak çalışmıştık. Ahırlı ilçesinde bizi çok iyi karşıladılar, belediye başkanımız çok misafirperverdi, yapmak istediklerimizi anlattık ve görüşlerini aldık bir çok konuda anlaştığımızı söyleyebilirim. ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İHH Ahırlı belediyesini ziyaret etti

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!