Yalıhüyük’te halk toplantısı

featured

Yalıhüyük Kaymakamlığının organize ettiği toplantıda Yalıhüyük’ün sorunları masaya yatırıldı. Halkın görüşlerine yer verildi.

Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanı Belediye parkında yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül. Belediye Başkanı Celal Özmen, İlçe Jandarma komutanı Murat Sağıt,İlçe Emniyet amiri Savaş Arı,İl Genel Meclisi üyesi Recep Akyıldız,AKP İlçe başkanı Bülent Tekin,MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız,CHP İlçe başkanı Mehmet Vurmaz Yalıhüyüklü gurbetçiler ve halk katıldı.
Toplantının ana konusu Yalıhüyük’ün sorunları, çözüm noktaları İlçe dışında yaşan nüfusun Yalıhüyük’e nasıl dönüş yapacağı, ticari faaliyetler gibi konular ele alındı.
İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül birlik ve beraberlikle sorunlarının üstesinden gelinebileceği konusundaki görüşleri katılımcılar tarafından alkış bulurken, Belediye Başkanı Celal Özmen’de İlçenin eksiklerinin takipçisi olduklarını belirterek Belediyenin kısıtlı imkânları ile hizmet üretmenin zorluğunu dile getirdi.
İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da konuşmasında dernek olarak Yalıhüyük için neler yapılabileceği konusunda emek sarf ettiklerini belirterek, İlçe de yaşan hemşerilerinin Yalıhüyük’ün gelişmesi için daha fazla gayret göstermesi gerektiğinin altını çizdi.
Toplantının sonunda Vatandaşlar İlçe protokolüne isteklerini ve İlçenin eksikleri konusunda taleplerini dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te halk toplantısı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!