Komutan ve İlçe emniyet amiri için iftar yemeği

featured

Yalıhüyük Belediyesinin organizasyonun da düzenlenen iftar yemeği İlçe Jandarma komutanı Murat Sağıt ve İlçe Emniyet amiri Savaş Arı için de veda yemeği niteliğinde oldu.

Seydişehir Urfa sofrasında düzenlenen iftar ve veda yemeğine Seydişehir Kaymakamı, Yalıhüyük Kaymakam vekili Kemal İnan, Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Tekin, Daire amirleri ve çalışanlarının yanı sıra Yalıhüyüklü vatandaşlar katıldı.
Yemek öncesi konuşma yapan Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen;’Değerli komutanımız Murat bey ve İlçe Emniyet Amirimiz Savaş Beyin atamalarının çıkmasından dolayı böyle bir organizasyonu yapmaya karar verdik. Murat bey olsun Savaş Bey olsun kendileri ile olumlu bir çalışma dönemimiz oldu. Halkımızla hep iç içe oldular. İlçemizde göstermiş oldukları hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Kendilerinden ayrılacak olmamızdan dolayı üzgünüz. Komutanımıza ve Emniyet amirimize bundan sonraki görevlerinde başarılar diler, Davetimizi onurlandıran Kaymakamımız Sayın Kemal İnan’a Komutanımıza, Emniyet amirimize ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.’’dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Murat Sağıt ve İlçe Emniyet Amiri Savaş Arı’da böyle nezih bir organizasyonu düzenleyenlere sonsuz teşekkür ettiklerini belirterek; Yalıhüyük’te çok verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini, Halkla iç içe olduklarını belirttiler. Yalıhüyük Halkının çok sıcakkanlı iyi insanlardan oluştuğunu da belirten Sağıt ve Arı Görevleri sürelerince halkın desteğini hep arkalarında gördüklerinden dolayı Belediye Başkanı nezninde tüm Yalıhüyüklü vatandaşlara teşekkürlerini ifade ettiler.
Yemek sonrası tüm katılımcılarla vedalaşan İlçe Jandarma Komutanı Murat Sağıt ve İlçe Emniyet Amiri Savaş Arı herkese ayrı ayrı teşekkür ederek Yalıhüyük halkına selamlarını ilettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Komutan ve İlçe emniyet amiri için iftar yemeği

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!