Kalkınma derneklerle olabilir

Yalıhüyük, İstanbul Yalıhüyüklüler derneği, Avrupa Yalıhüyüklüler Derneği, Konya Yalıhüyüklüler Derneği olmak üzere üç tane derneğe sahip olan İlçemizde olumlu gelişmeler görülüyor diyebilirim.

Geçtiğimiz yıllarda Avrupa Yalıhüyüklüler derneğinin Avrupa’da şölen düzenlemesi İftar Programları ve birçok faaliyet yapması Yalıhüyük adına sevindirici olmuş, Bu derneğimizin Yalıhüyüklü öğrencilere burs bile verme şansı olmuştu.
Dernek noktasında faaliyet haberleri azaldı derken İstanbul’dan gelen Şenlik Haberi, ve İstanbul Yalıhüyüklüler derneği Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu arkadaşlarının Beykoz’da ki Şenliği ile hareketlenen dernek faaliyetleri hız kazandı.
İstanbul derneğinin Ramazan ayı içinde İstanbul da bulunan Yalıhüyüklülere verdiği İftar yemeği ile faaliyetler devam ederken, Konya’da yeni kurulan Konya Yalıhüyüklüler derneği ve Ramazan ayı  içinde  Konya Meram Öğretmen evinde  300 kişiye  verdiği  iftar yemeği  organizasyonu  ile dikkatleri  çekmeye  başladı.
Bu  durumda  Yalıhüyüklü  gurbetçilerin yoğun olarak bulunduğu  yine  İzmir’de ve Antalya’da yaşayan Yalıhüyüklülerden de  dernek haberi  beklentisi artıyor.
Hazır Avrupa Derneği de faaliyetini sürdürüyorken Yalıhüyük’ün temel sorunlarına el atmanın daha kolay olacağı kaçınılmaz bence.
Rabbim bu Mübarek günler hürmetine böyle hayırlı işlere kalkışmış dostlarımızı muvaffak eder inşallah.
Bu yazımızda sadece Derneklerle ilgili kısa bilgi verelim istedik Bu konuya has yazılarımızı Ramazan sonunda devam etme dileği ile .
**
Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar Tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Kalkınma derneklerle olabilir

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!