Yalıhüyük’te Ak Parti Danışma Meclisi toplandı

featured

Ak Parti Danışma Meclisi toplantısının 26.sı Yalıhüyük Belediye Düğün salonunda yapıldı.

Toplantıya Konya Milletvekili Harun Tüfekci. Ak Parti İl yöneticileri Hasan Derviş Mıhoğlu, Mustafa Gürüler, Belediye Başkan vekili Memiş Soylu, İl genel Meclisi üyesi Niyazi Atalay, İlçe  teşkilatı  yöneticileri  ve partililer katıldı.
Toplantı Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının Okunması ile Başladı.

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Bülent Tekin yaptı. Tekin Konuşmasında; İlçe Teşkilatı olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Eksikliklerimiz varsa da burada bizleri uyarmanızı istiyoruz. Çalışmalarımızın daha fazla başarı kazanması için başta Milletvekilimiz olmak üzere İl yöneticilerimiz ve teşkilat yönetecilerimizden desteklerini daha da artırmasını istiyor, Danışma meclisimizin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

İkinci Konuşmacı olarak Kürsüye gelen Belediye Başkan Yardımcısı Memiş Soylu’da konuşmasına Türkiye’de artan Terör olaylarına değinerek vatanı için şehit düşmüş askerlere Allah’tan rahmet diledi.  Konuşmasına Yalıhüyük Belediyesi çalışmaları ile bilgi vererek devam eden Belediye Başkan vekili Soylu; Belediye olarak İlçemize  hizmet vermek için var gücümüzle  çalışıyoruz. Ancak Nüfusa dayalı  olarak İller Bankasından gelen kaynaklarla hizmet ağımızı  genişletemiyoruz. Bu konuda Sayın Milletvekilimizden bizlere desteğinin devam etmesini istiyoruz. Belediye  olarak bazı  projelerimiz var.Örneğin arıtma  suyu  projesi hazırlandı.Yer tespitini  yaptık Konya’ya  gönderdik, çalışmalar devam ediyor.Neticesini  beklemekteyiz.Ayrıca  park projemiz var onunda  en kısa zaman da gündeme  gelmesini bekliyoruz.Ayrıca Ziraat bankasının bankamatik kurmasını  istiyoruz.Sayın vekilimizden bu  konuda  destek bekliyoruz.Bina  kat sayısının artmasından dolayı İtfaiyemiz yetersiz kalıyor.Sayın vekilimizden Belediyemize  itfaiye  alma konusunda taleplerimiz var.”diyerek sözlerini  tamamladı.
Kürsüye gelen İl Yöneticisi ve Yürütme Kurulu üyesi Mustafa Gürüler Genel seçimlerde Ak Partiye Yalıhüyük’ün verdiği desteğe teşekkür ederek başladı. Gürüler Konuşmasının devamında;”İlçe  Teşkilatımızın Değerli  Başkanı ve Yöneticilerine genel seçimlerde %68,3 oranla Konya  bölgesinde  en yüksek destek veren İkinci  ilçe yaptıkları  için teşekkür ederim.Ak parti sizlerin verdiği  bu  destekle Başarılı  işler yapmaya  devam edecektir.”dedi.

Toplantıya  Katılan İl genel Meclisi  Üyesi Niyazi  Atalay’da  konuşmasında;”İlçeye  çeşitli yatırımlar yaptık. Merkez İlköğretim okulumuzun tadilatı başta olmak üzere Saray ve Arasöğüt köylerinde Altyapı ve  içme  suyu  çalışmaları yapıyoruz.”dedi.

Toplantıda  tüm konuşmacıları  dinleyen ve  son olarak kürsüye  gelen Ak Parti  Konya  Milletvekili  Harun Tüfekci konuşmasında ;”Yalıhüyük’te  böyle  canlı  bir toplantı görmekten dolayı  çok mutlu oldum. Demokratik bir ortamda insanlar özgürce sorunlarını ifade ediyor olmasından dolayı ayrıca mutlu oldum.Sayın Başbakanımızın önderliğinde bizlerde Ülkemize  var gücümüzle  hizmet ediyoruz.Ülkemizde  birçok sıcak gelişme  yaşanırken Ak Parti  daha da  büyüyen bir parti.Çünkü  Ak parti  Halkın derdi  ile dertleniyor.Bu gün başbakan karış karış ülkeyi geziyor.Açılışlar yapıyor.
Ak parti canlı  bir organizma her an çalışmalar içerisinde  olan bir yapısı  var. Dünya da  önemli  gelişmeler oluyor.Bunlara  kapıyı  kapatamayız,bi taraf  olamayız.Bir şekilde  dahil olmak zorundayız.Eğer dünya  liderliğine  oynayacaksak ,eğer dünya da  söz sahibi  olmak istiyorsak güçlü  bir ülke  olmak istiyorsak bu  hususta  söylenecek sözlerimizin olması  gerekiyor.Muhalefet söylüyor.Başbakan kendi  ülkemizde  bir çok sorun varken dış olaylara  müdahil oluyor diyorlar.İşte  dünya da  söz sahibi  olmak için bu  girişimleri  bu  duruşu sergilememiz gerekiyor.Başbakanımız  da  bunu yapıyor.Her yerde  söz sahibi  olcağız bunun için mücadele  edeceğiz.Tabiî ki  öncelikle  demokrasinin çıtasını  yükseltmemiz gerekiyor.Bunu da başardık.Bununla  birlikte  ekonomimizi at başı  götürdük.Fikirlerimizi  söyleyeceğiz.Bunu yapan bir ülke  başarıya  ulaşacaktır.””dedi.
Tüfekci Konuşmasının son bölümünde ise “;Suğla sulama projesi ve bölgenin sorunlarını çözen bir proje olacak Yine pompaj projesi su baskınlarını önleme projesi nihayetlenmek üzere bunlarında tamamlanması ile kalıcı bir eser ortaya çıkmış olacaktır”dedi.
Partililerin sorularını cevaplayan Milletvekili Harun Tüfekci daha sonra ilçe den ayrıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te Ak Parti Danışma Meclisi toplandı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!