Mesai arkadaşları veda yemeği verdi

featured

 

 

Yalıhüyük Özel idare müdür vekili iken Valilik kararnamesi ile Ahırlı  Özel İdare Müdür vekilliğine atanan Ali Soylu için mesai arkadaşları veda yemeği verdi.


Yalıhüyük Belediye salonunda düzenlenen yemek merasimine İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Celal Özmen, İlçe Garnizon Komutanı Kemal Ülke, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Arslan, daire müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül;’’Değerli mesai arkadaşlarım bir vefa örneği göstererek veda yemeği düzenlendi. Ali Soylu’nun Yalıhüyük için değerli hizmetleri olmuştur. Yalıhüyükle bütünleşmiş bir arkadaşımız olup herkesin yardımına koşan, ihtiyaç ve sıkıntısı olan insanlara yardım eden bir arkadaşımızdı. Devlet büyüklerimizin takdir etmesi üzerine Ahırlı İlçesi Özel İdare Müdür vekilliğine atanmıştır. Gidişine üzüldük. Fakat  Devlet memurluğu böyle bir şey. Hepimiz  farklı zamanlarda farklı bölgelerde hizmet ediyoruz. Devlette devamlılık esastır.Ali Soylunun gittiği yene görev yerinde en iyi hizmeti vereceğinden eminim.Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim.’’dedi.

Salonda bulanan katılımcıların dilek ve temennisinden sonra söz alan Ahırlı Özel İdare müdür vekili Ali Soylu’da yaptığı teşekkür konuşmasında; Memuriyet hayatım Yalıhüyük Belediyesinde başladı.1991 yılında Yalıhüyük’ün  İlçe olmasından buyana da Özel idare müdür vekilliğini yürütüyorum. Yalıhüyük’te uzun bir çalışma dönemi yaşadım.Beni unutmayıp böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştiren başta Kaymakamımız  olmak üzere,Belediye Başkanıma tüm mesai arkadaşlarıma  teşekkür ederim.Buraya kadar gelerek beni yalnız  bırakmayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.Görev sürem boyunca çalıştığım tüm arkadaşlarıma bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım varsa hepsine hakkımı helal ediyorum.Onlarında haklarını helal etmesini rica ediyorum.Burada bulunmayan tüm arkadaşlarıma da hakkımı helal ediyor,onlarında helal etmesini bekliyorum.’’dedi. Toplantının son bölümünde İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül’ün Ali Soylu’ya Yalıhüyük Özel İdare Müdürlüğündeki hizmetlerinden dolayı  hediye vermesi ile toplantı sona erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Mesai arkadaşları veda yemeği verdi

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!