Öğrencilerden anlamlı kampanya

featured

Yalıhüyük Merkez İlköğretim Okulu Kültür ve Edebiyat kolu öğrencileri Yalıhüyük merkezine kadar giderek ellerinde taşıdıkları dövizlerle vatandaşları kitap okumaya davet etti.

 

Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Gökçe. Kültür Edebiyat kolu Öğretmenileri Duygu Köse ve Saliha Anıl’ın gözetiminde Öğrencilerle birlikte gelerek Çarşı meydanında bulunan Esnafların pencerelerine afiş astı, esnaflara kitap hediye ettiler.

Merkez Kahvesine gelen öğrenciler Kahvede bulanan vatandaşlara oyunu bir süreliğine bırakmalarını ve kitap okumalarını isteyerek kitap hediye ettiler. Okul Müdürü Mehmet Gökçe düzenlenen kampanya ile ilgili olarak hedeflerinin Yalıhüyük’te vatandaşlara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğunu belirterek;’’Okulumuz Kültür ve Edebiyat kulübü olarak kitap okuma kampanyası düzenlemiştik. İlk dönem itibari ile devam eden kampanyayı farklı bir uygulama ile Halkımıza aktarmak istedik. Öğretmenlerimizin gözetiminde Öğrencilerimizin hazırladığı dövizlerle Çarşı meydanına kadar yürüyerek Çarşı meydanında bulanan esnaflarımıza kitap okumaları için dilekte bulunduk. Dükkanların pencerelerine kitap okuma kampanyamızın afişlerini astık. Kahvehanelere giderek öğrencilerimiz burada bulanan vatandaşlara kitap okumaları konusunda dilek ve temennide bulundu.Onlara kitaplar hediye ettiler, birlikte  kitap okudular.’’dedi.

 Öğrencilerin hazırladığı kitap okuma kampanyası vatandaşlardan destek bulurken;’’Öğrencilerimiz bize doğru olanı göstesterdi. Bu kampanya ile birlikte artık  kitap okuma alışkanlığını kazanmak istiyoruz.Doğru bir uygulama emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’’diye konuştular.Kahvehanede birde kitap bölümü oluşturmak için izin alan öğrenciler ,Kahvede bulunan vatandaşlara kitap okuma alışkanlığının kazınılması için böyle projelere devam edeceklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Öğrencilerden anlamlı kampanya

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!