Yeni Başkan Muzaffer Küçük oldu

featured

Kumluca S.S. Su Ürünleri Kooperatifinin başkanlığına  Muzaffer Küçük  seçildi.

Merkezi Kumluca Köyünde bulunan Suğla Barajındaki su ürünlerinin üremesi, korunması ve zenginleştirilmesi gibi konularda hizmet veren Kumluca Su Ürünleri Koopetarifinin Kumluca İlköğretim Okulunda yapılan Olağan Kongresinden sonra delegelerden en fazla oyu alan Gökyühük’ten Muzaffer Küçük yeni başkan seçildi.
Yalıhüyük, Gökhüyük, Kumluca,  Çiftlik, Çatmakaya,Susuz, Ortakaraören, Kesecik, Akise, Gölyüzü kasaba ve köylerinde ikamet eden balıkçıların üye olduğu kooperatif de 112 delegenin oy kullandığı  Divan Başkanlığını Hasan Hüseyin Cansever’in seçimde yeni seçilen Muzaffer Küçük’ün yönetimi ise Sezai Yılmaz ve Mevlüt Yeşil’den oluştu.
Başkan Küçük yaptığı açıklamada, “Suğla Gölü biz balıkçılar için bir ekmek kapısıdır.  Üyelerimizin menfaati doğrultusunda aralarında ayrım yapmadan adil bir hizmet vermeye çalışacağız.  Bu gölde yaşayan tüm canlıları koruyup zenginleştirmek kooperarifin en asil görevleri arasındadır. Bizim en önde yapacağız işlerden birisi Suğla Gölünün kirlenmemesine müsaade etmeyeceğiz. “ şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yeni Başkan Muzaffer Küçük oldu

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!