Yalıhüyük’te halı saha kapalı olacak

featured

Yalıhüyük’te Halı saha kapalı olarak yapılacağı, üç ay içerisinde hizmete gireceği  kaydedildi.

 İl Genel Meclisi Üyesi Niyazi Atalay İnşaatına başlanan Halı saha tesisinin kapalı olarak yapılacağının müjdesini verdi.
Konu ile iligili olarak Haber sitemize açıklamalarda bulunan İl Genel Meclisi üyesi  Niyazi Atalay İnşaatına başlanan Halı saha için yeni  gelişmelerin yaşandığını belirterek;Halı saha için 2012 yılında 90 bin TL,2013 yılı için 90 Bin TL ödenek ayırtmıştık.Halkımızın talebi ile Yapılacak halı sahanın kapalı olması gerektiği yönündeki görüşleri dikkate alarak girişimlerimiz  sonucu 25 bin TL ek bütçe ile branda ile kapalı hale getirilecek.’’diye  konuştu.
İl Özel idaresi Spor  komisyonundan konunun görüşülerek karara bağlandığını belirten Atalay, Halı saha tesisinin 3 ay içerisinde tamamlanmasını planladıklarını inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Atalay Tesisin yapımının tamamlanmasının ardından soyunma odalarının da ayrıca ek bir ödenekle gerçekleşeceğini belirtti.
Uzun yıllardır halı saha özlemi çeken Yalıhüyük spor severleri açısından önemli bir gelişme olacağı, gençlerin sportif  faaliyetlerini daha iyi bir ortamda yapabileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Yalıhüyük’te halı saha kapalı olacak

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!