Belediye mahalle arası yollara stabilize yapıyor

featured

Yalıhüyük’te mahalle arası yollar stabilize ile kaplandı.

 

Yalıhüyük Belediyesi İlçe yerleşim birimlerindeki mahalle arası yolları stabilize ile kapladı. Mahalle  arasındaki yollar  kış aylarında  çamurdan da kurtarılmış oldu.


Buna  göre Kayacık yolu, Özel idare yolu,Hayrat  yolu,Çayır  içi yolu,Menderes  Caddesi yolu ve düvenci yolu olmak üzere toplam 6 bin Metre uzunluğunda stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı.


Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen  Mahalle arasında yapılan stabilize yollarla ilgili olarak verdiği bilgilerde; Yıllardır  İlçemiz mahalle ara yolları kışın yağışların etkisi ile  çamur oluyor  vatandaşlarımız da olumsuz etkileniyordu. Belediye  Olarak 80 bin TL bir  kaynakla 250 kamyon stabilize malzemesi ile  mahalle  yollarını düzenledik. Asfalt atılacak hale  getirdik. İnşallah asfalt içinde  girişimlerimiz  netice verir.’’dedi.


Belediye öz kaynaklarından yapılan ve halkın hizmetine sunulan mahalle arası yollara stabilize yapım çalışmalarının 6 bin Metre olduğunu belirten Başkan Özmen hedeflerinin ilçenin tamamında stabilize çalışmalarını tamamlamak ve asfalt için hazır  hale getirmek olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Belediye mahalle arası yollara stabilize yapıyor

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!