İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği hedef büyüttü

featured

Merkezi İstanbul’da bulunan İstanbul Yalıhüyüklüler derneği  birçok program ve şenliklerle dikkatleri üzerine çekmiş ,sadece İstanbul’da sınırlı  kalmayarak Tüm Yalıhüyüklülerin takdirini kazanmıştı.

 

Derneğin Başarılı Başkanı Mehmet  Ali Yılmaz Geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri kahvaltılı toplantı ile  Yalıhüyüklülere bir  müjde daha vererek Dernek Merkezi alınacağını söyledi.

Dernek merkezi için kolları sıvayan Başkan Mehmet  Ali Yılmaz ve  yönetim kurulu üyeleri Dernek merkezinin amaçlarını, yapacakları faaliyetleri ,Kültürel etkinlikleri ile  çok amaçlı bir şekilde  kullanacaklarını belirterek içeriği hakkında bilgi verdi.

Başkan Mehmet  Ali Yılmaz Yaptığı açıklamada ;Dernek faaliyetlerinde bizlere yardım ve desdeklerini sakınmayan Tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.Bu faaliyetlerin yanısıra hizmetlerimizin ve hizmet anlayışımızı daha da  genişleterek sürdürebilmek amacı ile Yeni alacağımız dernek merkezimizde hedeflediklerimizi  paylaşmak istiyorum.’’dedi.

Başkan Yılmaz;”Dernek Merkezimiz Tüm Yalıhüyüklünün Evi Gibi Kullanılacak.  Kültürümüzü Yaşatacak Faaliyetlere Ağırlık Verilecek.Taziye Ziyaretlerimiz Toplu Olarak Burada Gerçekleşecek Ve Orada Okunacak Her Fatihadan Katkı Yapan Herkes Sebeblenecek,Asker Uğurlaması Hakeza Burada Olacak,Merkezimizin Büyüklüğüne Göre Düğün,Kına,Nişan Gibi Faliyetler ,Kadın Kolarımızın Organize Edeceği Bayanlara Özel Dini Sohbetler,Gençlik Kollarımızın Düzenleyeceği Gençlerimize Özel Eğitici Seminerler Dernek Merkezimizde Gerçekleşecek.  Hemşehrilerimizi Sık Sık Bir Araya Getirmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız Ve Tapusunda Derneğimizin Resmi İsmi Olan İstanbul Konya Yalıhüyüklüler Derneği Yazacak .’’diye konuştu.

Başkan Mehmet Ali Yılmaz hemşerilerine çağrıda bulunarak dernek merkezi alımı için destek beklediklerini belirterek aşağıdaki hesap numarasına yardım bekliyor.

Derneğimizin Resmi Hesap Numarası ;

Deniz Bank Otocenter Şubesi Konya Yalıhüyüklüler Derneği Şube Kodu 3570 Hesap

No 7864440-351 Iban Tr 3300 1340 0000 7864 4400 0001

Dernek Merkezinin alınmasına kesin gözü ile  bakılırken Dernek yönetiminin yer tesbiti için yoğun çaba sarf ettiği kaydedildi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İstanbul Yalıhüyüklüler Derneği hedef büyüttü

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!