Düğün salonunda tadilat ve bakım çalışmaları başladı

featured

Yalıhüyük Belediyesine ait düğün salonu tamir bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Düğün salonu dış duvarlarına yağlı boya ile yazıların silinmesinin de yapıldığı tadilatta yaz dönemleri düğün merasimlerinin gerçekleştiği açık alana da sahne yapılarak daha güzel bir görünüm kazanması hedefleniyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hasan Koçer;’’ Uzun yıllardır Belediyemize ait   düğün salonu hizmet veriyordu. Zamanla duvarlarında çatlaklar oluşmuş, bazı camları kırılmış ve boya ihtiyacı gelmişti. Bütün bunları yeniden düzenleyerek ilçe halkımızın hizmetine sunacağız.’’dedi.

Düğün salonunda en büyük sorunun ise dış duvarlarına yağlı boya ile yazıların yazılması olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hasan Koçer;’’Duvarlara yazılan yazılar görüntü kirliliği oluşturduğu gibi İlçemize de yakışmıyor. Düğün salonumuz herkesin ortak kullandığı Milli bir servet. Maalesef duvarlarına yazılar yazılarak kötü bir görüntü oluşuyor. Buradan bir çağrı yapıyorum. Lütfen duvarlara yazı yazmasınlar, yazanları görürlerse de bizleri bilgilendirsinler. Burası hepimizin ortak malı hep birlikte korumalıyız.’’dedi.

Düğün salonu yanı Belediye Parkı alanında da düzenlemeler yaptıklarını ifade eden Başkan Koçer; Dışarıda sahnenin olduğu yerde belli bir düzen yoktu. Buraya bir platform yaparak sahne alanının daha düzenli bir hale gelmesi için çalışmalarımız sürüyor. Düğünlerde davetlilerin oturduğu alanları da düzenleyerek daha güzel ve rahat bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacağız. Sahne ve alan ışıklandırması yaparak da burada yapılan düğünler daha güzel bir ortamda gerçekleşmiş olacak.’’diye konuştu.

 

dugunsalonu (2)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
Düğün salonunda tadilat ve bakım çalışmaları başladı

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!