EĞTİM-BİR-SEN’İN 8. TÜRKİYE BULUŞMASI ANTALYADA YAPILDI

bir

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim –Bir -Sen 8. Türkiye buluşması 81 İlin şube yönetimleri ve ilçe temsilcilerinin katılımı ile Antalya Kundu Kervansaray Otelinde gerçekleşti.

Yalıhüyük İlçesi Eğitim –Bir Sen İlçe temsilcisi İhsan Koç’ta bu toplantıya katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını Eğitim- Bir – Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu yaptı.

Şube Başkanı Olarak 8. Türkiye Buluşmasına İlçemizden katılan İhsan Koç,Genel başkanının toplantıda dile getirdiği konuları şu şekilde özetledi;

19. Milli Eğitim Şurasında sendika olarak Katkılarından ve Bu şuraya katılmak için katılmadıklarını, örgütlenerek Eğitim çalışanlarının ve üyelerinin haklarını korumayı amaçladıklarını, Türkiye toplu sözleşmesinin kapısını kendilerinin açtığını dile getirdiği, ‘’ücret de, Sendika da araçtır. Amaç Medeniyet davamıza hizmet etmektir.’’diyen Sayın Genel Başkanımız Hem iş güvencesi, hem de toplu sözleşme hakkının Başka bir ülkede olmadığını sadece Ülkemizde olduğunu onun da mührünü biz vurduk diye ifade ettiğini belirtti.

Şube Başkanı Koç;’’Bu yıl toplu sözleşme masasına otururken Eğitim-Bir -Sen olarak 175 TL taban aylığa zam ile Memur’un maaşı %17 net olarak arttığını, Her ay aylığa 123 TL,5250 TL emekli ikramiyesine zam,850 bin öğretmene 150 TL ek ödeme sağlandığının bilgisini Sayın Genel Başkanım çok açık bir şekilde ifade ettiler.Ayrıca 4. Toplu sözleşmede de en iyi zammı biz alacağız diyerek üyelerimize Genel Başkanımız müjde verdi.’’şeklinde konuştu.

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu’nun konuşmasından sonra Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan ‘’Medeniyet tasavvuru ve Öncü Kuşak’’konulu bir sunum yaptı.

Toplantıya Katılan Yalıhüyük Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi İhsan Koç toplantının çok verimli geçtiği belirterek Toplantı sonunda fikir alış verişinde bulunulduğunu belirterek Ülkemize ve İlçemize Tüm Memurlara hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
EĞTİM-BİR-SEN’İN 8. TÜRKİYE BULUŞMASI ANTALYADA YAPILDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!