DOÇ. DR. HÜSEYİN ARIKAN ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

featured

DSC_0044

Konya Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Hüseyin Arıkan, esnafları ziyaret ederek 7 Haziran Genel seçimlerini değerlendirdi.
Seçim çalışmalarında Konya bölgesinden yoğun bir katılım ile başlayan genel seçim sürecindeki çalışmalar hız kazandı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Meslek Yüksek Okulu görevi yürütmekte olan Doç.Dr. Hüseyin ARIKAN akademik çalışmalarını sürdürürken, 25. Dönem Genel Seçimlerinde Konya bölgesinden Milletvekilli Aday Adaylığını açıklamıştı.
Seydişehir ilçesinde ve Konya’da büyük proje çalışmalarında yer alan Doç.Dr. Hüseyin Arıkan sadece akademik ve siyasetçi değil aynı zamanda bir gönül insanı. Gittiği her ortamda sevgiyle karşılanan Hüseyin Arıkan, 2009 seçimlerinde de Seydişehir’den Belediye Başkanlığı için aday olmuştu.
Konya Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Hüseyin Arıkan, Konya Bölgesi Milletvekiliği için hizmete talip olduğunu dile getirerek esnafları ve vatandaşları gezerek ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaş, Ankara’da bir milletvekilimiz olsun, yolunuz açık, hizmetiniz daim olsun dileklerinde bulundular.
Arıkan, ziyaretlerinde halkın samimiyetle, gönülden dualarını alarak teşekkür etti.
Doç.Dr. Hüseyin Arıkan Projelerinin hazır olduğunu ve Konya için yapılacak, konya ve ilçelerinin eksikliklerinin giderilmesi için yapılacak çok hizmet olduğunu söyledi. Arıkan, istihdam ve sanayileşmenin yanı sıra bölge turizminin de büyük ölçüde hız kazandırılacağını dile getirerek vakit kaybetmeden yakın zamanda çalışmalara başlanılması gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
DOÇ. DR. HÜSEYİN ARIKAN ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!