CHP ADAY ADAYI KURTULUŞ KENDİSİNİ TANITTI

featured

DSCF8583(1)

CHP aday adaylarından Şeniz Kurtuluş,  İlçe Başkanlıklarını ziyaret  ederek  kendisini tanıttı.
Aday  adayı Şeniz Kurtuluş’un kendi sesinden kısaca özgeçmişi: ” Özel sektörde 22 yıldır finans müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Evliyim ve 3 çocuk annesiyim. İl başkanlığı vekilliği ve il başkanlığı yardımcılığı, eğitim sekreterliği, kadın kolları komisyon başkanlığı, Meram ilçe başkan adaylığı 24. Milletvekili adaylığımı yaptım.
Partimin her bir yerinde bana verilen görevi en iyi bir şekilde yerine getirmek için emek ve çaba sarf ettim. Şimdide 25. Dönem milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım.
Şuan da, Türkiye’de bulunmuş olduğumuz ne yazık ki yaşamış olduğumuz noktalar da geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için, kadınlarımızın sesi olmak için, gerçeğimizin sesi olmak için, asgari ücretlinin, dar geçimlinin, çiftçimizin, eğitimde ki sıkıntıları yaşayan öğrencimizin sesleri olmak için bir kadın olarak Konya’da ki Cumhuriyet kadını olarak sizlerin desteğinizi istediğimi belirtmek istiyorum.
Eğer bana izin verir de vekil olarak oraya gönderirseniz, herkesin sesini Ankara’da duyuracağıma dair söz veriyorum.Benim aday numaram 24 ve 7/24 çalışıyorum diyerek sizlere bu sözü veriyorum.Ve sizler için bu emeğimi, bu çabamı hep birlikte sizlerin onayı ve desteği ile gerçekleştireceğime dair söz veriyorum”.dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
CHP ADAY ADAYI KURTULUŞ KENDİSİNİ TANITTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!