ÖĞRENCİLER TEMSİLİ OLARAK MAKAMLARA OTURDU

featured

nisan23temsili (1)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri çerçevesinde Yalıhüyük’te öğrenciler temsili olarak makamlara oturdu.

İlk Program Yalıhüyük Kaymakamlığında gerçekleşti. Yalıhüyük Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi İbrahim Sezer İlçe kaymakamı Ali Polat’ı ziyaret etti. Kaymakam Polat tarafından ödüllendirildi.

Etkinliklerin ikincisi ise Yalıhüyük Belediye Başkanlığı oldu. Başkanlık makamına İmam hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Beyza Akyol oturdu. Öğrencilere yönelik park ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesini isteyen Akyol, Çanakkale gezi programına desteklerinden dolayı Başkan Hasan Koçer’e teşekkür etti. Temsil makamında oturan Beyza Akyol bu gün için 23 Nisan etkinliklerini hazırlayan öğretmenlere öğle yemeği ısmarladı. Okulun 7. Sınıf öğrencilerinden Ebubekir Söyler’ise Garnizon komutanlığı koltuğuna oturarak ilgili personelden asayiş konusunda bilgi aldı. Okulun ikinci sınıf öğrencisi ise İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Temsili Makamının en küçük yöneticisi Okulun birinci sınıf öğrencisi Ömer Faruk Piroğlu oldu. Piroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ederek, Okula Kütüphane isteğini dile getirdi. Öğretmenlerinin ödüllendirilmesini istedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinliklerinin hava muhalefeti nedeniyle Belediye Düğün salonunda yapılacağı öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ÖĞRENCİLER TEMSİLİ OLARAK MAKAMLARA OTURDU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!