KALAYCI YALIHÜYÜK ESNAFINI ZİYARET ETTİ

featured

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İlçe gezilerine aralıksız devam ediyor.

Seçim bölgesi Konya’da çalışmalarını sürdüren MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, Yalıhüyük’te esnaf gezisi yaptı, mahallelerinde seçmenle buluştu.

MHP İlçe Başkanı Hasan Akyıldız ve partililerle bir araya gelen Mustafa Kalaycı, birlikte esnafları gezerek destek istedi.

Yapılan son ankete göre, Konya’da oy oranlarının yüzde 28’i geçtiğini ifade eden Kalaycı, “Dört gün önce aldığımız anket sonucuna göre, Konya’da MHP yüzde 28’i aşmış durumda. Bu da 5 milletvekilliğini getiriyor. Yani 1999 seçimlerinde aldığımız oy oranını inşallah aşacağız.

12,5 yıl da Türkiye bugünkü seviyesinden gerek ekonomik anlamda gerek teknolojik anlamda gerek dünyadaki itibarı yönünden çok daha iyi yerlerde olabilirdi. Ama maalesef bu iktidar 12,5 yılı heba etti.” Diyerek seçmene Hükümeti şikâyet eden Kalaycı 7 Haziran Genel Seçimlerinde tek başına iktidar olabilmek için Yalıhüyüklülerden destek istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
KALAYCI YALIHÜYÜK ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!