YALIHÜYÜK’TE BİN 500 KİŞİ BİRLİKTE İFTAR AÇTI

yalihuyukiftar (7)

Konya Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu gün Yalıhüyük’te gerçekleşti.
Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanını dolduran bin 500 kişi birlikte iftar açtı.
Yalıhüyük’te iftar programına katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde başlattığı iftar programı geleneğini bu yıl da sürdürüyor.
İlçelerde vatandaşlarla birlikte iftarını açan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkezde ve ilçelerde Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini söyledi.
İlçelerde düzenledikleri iftar sofralarının aynı zamanda bir kardeşlik, dostluk ve komşuluk sofrası olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Bu sofralarda komşularımızla buluşuyoruz, çocuklarımızla birlikte farklı bir havayı teneffüs ediyoruz. İftar sofralarımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Gittiği ilçelerde 4. sınıfta okuyup da takdirname alan öğrencilere bisiklet hediye eden Başkan Akyürek, Medeniyet Okulu çerçevesinde Konya genelinde toplam 2 bin 200 öğrenciye bisiklet vererek çocukların başarısını ödüllendireceklerini ifade etti.
Yalıhüyük’te takdir alan 8 öğrenciye bisiklet hediye den Başkan Tahir Akyürek, “Velilerimiz bu çalışmayı teşvik etsinler. Belediye ve şehir yöneticilerimiz bu çalışmaya sahip çıksınlar. Çünkü çocuklarımızın sadece derslerdeki başarısı bizim için yeterli değil. Aynı zamanda onların milli ve manevi değerleriyle birlikte yetişmesi, değerlerimize sahip çıkan çocuklar, nesiller olarak yola devam etmeleri gerekiyor” diye konuştu.
Yalıhüyük’te, düzenlenen iftar programına  Kaymakam Ali Polat, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Konya Büyükşehir  Belediyesi Kültür  ve Sosyal İşler Daire Başkanı M.Atilla Şirin ve şube müdürleri, Ak Parti  İl yönetiminden Koordinatör M.Tekin,Ak Parti İlçe  Başkanı Celal Özmen ,İlçe yönetimi ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE BİN 500 KİŞİ BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!