RAMAZAN EĞLENCESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

RAM (3)

Yalıhüyük Cumhuriyet Meydanında Ramazan şenliği büyük ilgi gördü.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen şenliğe İlçe Kaymakamı Ali Polat, Garnizon Komutanı Cumhur Dilli, Belediye Başkanı Hasan Koçer ve diğer protokol yetkililerinin yanı sıra İlçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Çeşitli skeçlerin oynandığı, Hacivat ve Karagöz tiplemeleri Özellikle çocukların büyük ilgisini çekerken İlçe halkının da beğenisini kazandı.
Organizasyon ile ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Hasan Koçer;’’Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayı içinde de Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa düzenlediğimiz Toplu İftar yemeği ile bir olduk, beraber olduk.Organizasyonda emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Bu ramazan ayı içinde yine başka bir Ramazan etkinliği ile karşınızdayız.Seydişehir Belediyemizle birlikte organize ettiğimiz Ramazan Şenliklerini siz değerli hemşerilerimizle paylaşıyor olmaktan onur duyuyorum.Yine Seydişehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Etkinliğimizde hoşça vakit geçirmeniz dileği ile birlikte Yarın İdrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlar, Tüm İslam alemine Hayırlar getirmesini temenni ederim.’’dedi.
Dolu dolu geçen Ramazan etkinliği izleyicilerden büyük beğeni topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
RAMAZAN EĞLENCESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!