AKKİSELİLER GÖNÜLLÜ ASKER OLMAK İSTİYOR

featured

DSCF2421

Komşu İlçemiz Ahırlı’ya bağlı Akkise Mahallesi teröre karşı tepkilerini 100 araçlık bir konvoyla askerlik şubesine gelerek gösterdiler.

Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve istiklal marşı okuyan Akkiseli’ler Atatürk caddesinde terörü kınayan sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptılar daha sonra topluluk askerlik şubesine giderek asker olmak istediklerini belirttiler.

Askerlik şubesi önünde bölücü başı apo ve PKK’ya karşı sloganlar atan heyecanlı topluluğu Ahırlı Belediye başkanı İsa Akgül ve Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal bir konuşma yaparak sakinleştirdiler. Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal Askerlik Şubesi önünde yaptığı konuşmada terörü emperyalist güçlerin beslediğini, ülkemizi Suriye’ye Irak’a çevirmek istediklerini söylerek ‘böyle durumlarda sağduyulu davranmalıyız’ dedi.

Başkan Tutal terörle devletimiz baş edecek güçtedir buna rağmen ihtiyaç olursa hepimiz seve seve teröre karşı koymak için asker olmaya hazırız diyerek Akkiseli’lerin koyduğu bu tepkiyi olumlu buluyor ve bu duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
AKKİSELİLER GÖNÜLLÜ ASKER OLMAK İSTİYOR

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!