HUBUBAT BORSASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured

Mayıs ayında temeli atılan 3 milyonluk bir proje olan Hububat Borsası törenle açıldı.

Açılışa Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanı Ümit Sezgin, Askerlik şube başkanı Fırat Ekinci, İlçe Emniyet müdürü Erkan Aydoğan, Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, STK örgüt temsilcileri, muhtarlar ve halk katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Allaha şükürler olsun seçim beyannamesinde sizlere vaat ettiğim projeler bir bir hayata geçiyor. Bu projeler Seydişehir’in çehresini değiştirecek. Şehir girişinde ki 8 kmlik asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor, Akçay deresi ıslah çalışmalarımız devam ediyor, önemli bir proje olan Kuğulu projesinde Kalkınma bakanlığı devrede devlet su işleri çalışmalarını sürdürüyor. Şehir konağının temelini attık. Belediye önünde ki şehir meydanı çalışmalarımız bitirme safhasına geldi. Termal meselesinde ise önemli gelişmeler sağlandı.” Dedi.

Bu projeleri ilçemize kazandırmak çok önemlidir ama ülke huzurunun her şeyden daha önemli olduğunu değinen Belediye Başkanı Tutal; “Ülkemizin huzurunu bozmak için bu güzel yurdumuzu Irak ve Suriye’ye döndürmek için şer güçler olanca güçleri ile çalışıyorlar. İnşallah bu oyunu 1 kasımda sizlerin duası ve desteğiyle bozulacak. Ülkemizin selameti açısından bu ilçemizde ki hizmetlerin sizlere ulaştırılması açısından sizlere hayırlı olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit açılış konuşmasında, Seydişehir’de tarımla uğraşanlar için bu tür projeler çok önemli. Ürünümüzün değer kazanması çok önemli diyerek; “Bu projelerin il düzeyindeki ilçelerde olması gerekir. Bu tür tesislerde ilerde daha güzel çalışmalar olacak. Bu güzel memlekette çalışmaktan gururluyum ve bu güzel projeye imzasını atan sayın belediye başkanıma teşekkür ederim.” Dedi.

Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel’in açılış duasından sonra açılış kurdelesi törene katılanlar tarafından topluca gerçekleştirildi ve törene katılan misafirlere ikramda bulunuldu.

hububat

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
HUBUBAT BORSASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!