İRFAN DER’DEN YALIHÜYÜK ZİYARETİ

featured

Konya İrfan Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği  Yönetim Kurulu üyeleri, Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer’i ve  İlçe  Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan’ı makamlarında da  ziyaret etti.

Konya İrfan Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği ve Erdemli gençlik spor izcilik kulübü yönetim kurulu üyeleri  İdris Bilgi, Mehmet Ali Çakıcı, Ali Ağar tarafından Konya  Yalıhüyük Belediye  Başkanı  Sayın  Hasan Koçer ve  İlçe  Milli Eğitim Müdürü Sayın  Nizamettin Doğan’ı  Riyazüs Salihin ‘den ‘’bin bir Hadis  Seçkisi’’ isimli kitaptan ufka  yolculuk hadis  bilgi yarışması tanıtımı için makamında  ziyaret ettiler.

Başkan Koçer ziyaret Kabulünde, yapılan çalışmanın hakka  hizmet olduğu için   halka hayırlı olacağı inancında olduğunu belirterek Yalıhüyük Belediyesi olarak her  türlü yardımı yapmaya  hazır  olduklarını ifade etti.

İlçe Milli  Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan da  kabulde ;Ekip42 Kitap okuma projesi olduğunu ve  Halka ve  Öğrencilere  okumanın önemine anlattıklarını , bu çalışmanın  da bu kapsamda  değerlendirilebileceğini ve Hadis  yarışmasına Milli Eğitim olarak tüm  öğrencilerimiz,Velilerimiz ve  çalışanlarımızla  birlikte katılmaya  hazır  olduklarını belirtti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
İRFAN DER’DEN YALIHÜYÜK ZİYARETİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.
Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!