YALIHÜYÜK MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

featured

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Yalıhüyük İlçe Müftülüğü Belediye Düğün salonunda ‘’Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım’’ isimli program düzenledi.
Programa Seydişehir Müftüsü Kemal Demirel, Ahırlı Müftüsü Hasan Mert, Bozkır Müftüsü Seyit Böğet, Yalıhüyük Müftüsü Osman Ormağ’ın yanı sıra Programa Konuşmacı olarak Halkapınar Müftüsü Murat Kaya Katıldı. İlçe Protokolünün da hazır bulunduğu Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine İlçe Halkı da İlgi gösterdi.
Program Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşının Okunması ile başladı. Yalıhüyük Müftülüğünden Yusuf Çakıcı’nın sunduğu programda;Aşağı Mahalle Camii Müezzini Kayyımı Recep Karakıcık’ın Kur-an Tilaveti ile devam etti.
Diyanet işleri Başkanlığınca hazırlanan sine vizyon sunumu gösterimi, İlçe Müftüsü Osman Ormağ’ın açış konuşması nın ardından Merkez Büyük Cami Müezzin Kayyımı Bünyamin Ağırman kaside okudu.
Halkapınar İlçe Müftüsü Murat Kaya Tevhid ve Vahdet Gelin birlik olalım temalı konferans verdi.Hz Peygamberimizin hayatından ve güzide sahabelerimizden örnekler vererek katılımcıların ilgisini çekti.
Kutlu Doğum günü etkinliği çerçevesinde İlçe Müftülüğünün düzenlediği ÇPAL VE Ortaokulu öğrencilerin katılımı ile düzenlediği Hz. Paygamberin hayatı Siyer-i Nebi kitabı çerçevesinde hazırlanan sorulara test usulü sınav yapılarak dereceye giren öğrencilerden, birinci olan Hüdanur Çakıcı ve Münevver Akyol’a 150 TL ,İkinci olan öğrencilerden Zahide Acar ve Nurşen Nisa Dilli’ye 100 TL ,üçüncü olan öğrencilerden;Emre Kaya ve Beyza Akyol’a 75 TL’nin yanı sıra tüm öğrenicilere Kuran’ı Kerim Meali ,İslam İlmihali ve İslam inanç İlmihali,Kırk hadis’te tevhid ve vahdet kartelesi hediye edildi.
İlçe Müftülüğü ayrıca Kutlu Doğum haftası münasebetiyle tüm katılımcılara Kuran’ı Kerim Meali ,İslam İlmihali ve İslam inanç İlmihali,Kırk hadis’te tevhid ve vahdet kartelesi görevliler tarafından takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK MÜFTÜLÜĞÜ KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!