YALIHÜYÜK’TE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER KUĞULU’DA BULUŞTU

featured

Öğretmenler günü dolayısı ile Yalıhüyük’te görev yapan öğretmenler Kuğulu Park restoranda bir araya geldi.
Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat,Belediye Başkanı Hasan Koçer İlçe Müftüsü Osman Ormağ ve İlçede görev yapan Öğretmenlerin katıldığı yemekli toplantıda açış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan yaptı.Tüm Öğretmen arkadaşlarının günü nü kutlayan Doğan Katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamı Ali Polat,Belediye Başkanı Hasan Koçer e ayrı ayrı teşekkür etti.
Toplantıda Öğretmenlerin gününü kutlayan Kaymakam Ali Polat’da Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu kendisinin de okul yıllarında Öğretmen olmak isteğini ifade etti. 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak başarılar diledi.
Diğer konuşmacı Belediye Başkanı Hasan Koçer’de Öğretmenler dünyanın en değerli varlıkları olduğunu ifade ederek fedakarca yurdun her köşesinde görev yapan Eli Öpülesi saygı değer öğretmenlerimize ne yapılsa azdır diyerek günlerini kutladı, başarılar diledi.
Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Eğitim Bir sen şube temsilcisi Orhan Balaban’da Öğretmenler günü dolayısı ile tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.24 Kasım buluşmamızın daha güzel birlikteliklere vesile olmasını temenni ediyorum diyerek öğretmen arkadaşlarına başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
YALIHÜYÜK’TE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER KUĞULU’DA BULUŞTU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!