EĞİTİMCİ YAZAR YALIHÜYÜK’TE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

featured

Eğitimde kaliteyi iyileştirme  projesi (EKİP 42)kapsamında  İl  Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalıhüyük İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Yalıhüyük Ortaokulu öğrencileri  Eğitimci yazar Duran Çetinle  buluştu.

Yalıhüyük Belediye  Düğün salonunda gerçekleşen  programa  Belediye Başkanı Hasan Koçer,İlçe  Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan Okul Müdürleri ,öğretmen ve öğrenciler  katıldı.

Kitap okumanın önemi ve başarılı olmanın yollarını anlatan Yazar Duran Çetin’e öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yazar Çetin, öğrencilere bir takım tavsiyelerde bulundu. Çetin; “TV, bilgisayar ve cep telefonu yerine okuma seçilmeli, okumak hepiniz için vazgeçilmez olmalıdır. Başarının birincisi öğretmeni sevmekten geçer.Akıl Kullandığınız kadar sizindir.Kitap okuma alışkanlığını kazanan kişi her zaman her yerde  başarı elde eder.Akıllı  insan  işlerini sırasına göre yapar.İyi insan dürüst ,saygılı olan anne ve babaya saygılı görevlerini yapandır.Başarılı olmak için karar ver,üşenme,ispatla  ,vazgeçme.’diyerek öğrencilere altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Çetin;Gelecekte en önemli yerde ben olmalıyım, insanlara faydalı olmalıyım, bunun için okumam gerek, öğretmenleri iyi dinlemem ve çalışmam gerek diye düşündüğünüzde öğrenmeniz üst düzeyde olur ve başarınız artar” dedi.

Eğitimci yazar Duran Yazar Çetin, “Siz de üniversite okumak, insanlara faydalı olmak ve mutlu olmak istiyorsanız, ben bu işi yapacağım diye kafaya koymalısınız. Eğer kafanıza göre yaşamayı seçerseniz ve planınız yoksa başarısız ve mutsuz olursunuz. Bu nedenle kararlı olmalıyız, çalışmalıyız ve okumalıyız” diye kaydetti.

Programın sonunda Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu adına plaketi yazar Çetin İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan’dan aldı.Öğrencilere tek tek kitap imzaladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
EĞİTİMCİ YAZAR YALIHÜYÜK’TE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!