ŞEHİT AHMET EROL SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

featured

Tunceli’ de bölücü terör örgütü ile operasyon esnasında şehit düşen Özel Harekat Uzman Çavuşu Ahmet Erol doğduğu yer olan İncesu mahallesinde tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Köy meydanının almadığı şehit Ahmet erol’un cenaze töreninde annesinin oğluna yaktığı ağıtlar yürek dağladı.

Şehit annesi aynı yerde görev yapan oğlunun Silah arkadaşının elini tutarak “yiğidimi mahvettiler bu acıya nasıl dayanılır” diyerek ağıt yakması cenazeye katılanları gözyaşına boğdu.

Tunceli’nin Nazimiye ilçesi dağlık bölgesinde başından yaralanarak Şehit düşen Ahmet Erol’un bekar olduğu, annesinden bir hafta önce helallik dilediği, sık sık şehit düşeceğini yakınlarıyla paylaştığı ve geride babasız evlatlar bırakmadığı için evlenmediği öğrenildi.

Şehidin cenazesi köy meydanında kılındıktan sonra bir süre askeri törenle omuzlar üzerinde taşındı. Daha sonra vatandaşların omuzları üzerinde tekbirlerle ikindi namazına müteakip köy mezarlığına defnedildi.

Etibank’tan emekli kap ve çaydanlık tamirciliği yapan şehidin babası Abdullah erol ise ayakta durmakta güçlük çektiği cenaze törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Ak Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Genel Sekreteri İbrahim Halıcı,Tapu Kadastro V. Bölge  Müdürü Kenan Çiftçi, Konya Üst Düzey Jandarma Komutanları Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan,Yalıhüyük Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,Yalıhüyük Belediye  Başkanı Hasan Koçer,Bozkır  Belediye  Başkanı  İbrahim Gün,Ahırlı  Belediye Başkanı İsa  Akgül,Çevre İlçe  Belediye  Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,Yalıhüyük  Ak  Parti  İlçe  Başkanı  Mustafa  Sezer, diğer parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
emoji-5
Emoji
ŞEHİT AHMET EROL SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Bültenimize abone olun, yeni haberleri bildirelim.

Yalıhüyük hakkındaki yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yalıhüyük.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!